2777
2789
عنوان

خیلی کنجکاوم بدونم دوستم چطور محبوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 24 پست
گلم طبق قانون کوانتوم فیزیک همه انسانها و اشیا انرژی دارن بعضیا بیشتر بعضیا کمتر افرادی که خوش قلبن ...

این دختر واقعا خوش قلبه، من ندیدم هیچ. وقت بد کسیو بخواد دوست صمیمی من هستش از بچگی

من چطور متوجه بشم چ انرژی دارم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این دختر واقعا خوش قلبه، من ندیدم هیچ. وقت بد کسیو بخواد دوست صمیمی من هستش از بچگیمن چطور متوجه بشم ...

خب پس همون خوش قلبه 

انرژی را از اعمال و نیت و احساست میفهی 

بدبینی یا خوش بین؟حسود یا خیرخواه؟مثبت اندیش یا تنگ نظر؟

اگه انرژیت بالا باشه به هرچی فکر کنی اتفاق میفته

چه ربطی داره😐خودت میگی چهرش ب‌رشتش میاد 😏

دوست عزبر منظورم اینه ایشون گفتن که به چهرتون میاد که مهربون باشی چهره ی مهربونی داری

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
خب پس همون خوش قلبه انرژی را از اعمال و نیت و احساست میفهی بدبینی یا خوش بین؟حسود یا خیرخواه؟مثبت ان ...

انسان خیلی خوش بینی هستم، حسادت شاید 8درصد اصلا ادم حسودی نیستم نه تنگ نظر هم نیستم واقعا کاری به کسی ندارم

تستی هست ک بدیم متوجه بشیم؟ 

حالا اونی ک انرژیش بالاس چطور میتونه به هر چی میخواد برسه مثلا به چیا

انسان خیلی خوش بینی هستم، حسادت شاید 8درصد اصلا ادم حسودی نیستم نه تنگ نظر هم نیستم واقعا کاری به کس ...

نه اصلا تستی نیست براش

من خودم از روی چهره انرژی ها رو میفهمم

یا وقتی کنار کسی حالم بد باشع میفهمم انرژیش پایینه

کسی که انرژیش بالاست روی یه چیزی چند روز و چند مدت تمرکز کنه سریع بهش میرسه یا نشونه هاشو میبینه قانون جذب شنیدی؟

قانون جذب برای هرکسی جواب نمیده فقط برای افراد با انرژی بالا جواب میده

من خودم شدیدا انرژیم کمه دارم روش کار میکنم 

نه اصلا تستی نیست براش من خودم از روی چهره انرژی ها رو میفهممیا وقتی کنار کسی حالم بد باشع میفهمم ان ...

عزیزم میشه درخواست بدم بهم بگین چ انرژی میگیرین؟ ایدی تلگرام میدم

عزیزم میشه درخواست بدم بهم بگین چ انرژی میگیرین؟ ایدی تلگرام میدم

گلم تلگرام ندارم من نمیشه سریع همینجا عکس بذارین؟

زیاد مهم نیست عکس سعی کن روی احساس  افکارت کار کنی تا مثبت باشن

من خودمم حسادت دارم انرژیم پایینه دارم تلاش میکنم

گلم تلگرام ندارم من نمیشه سریع همینجا عکس بذارین؟زیاد مهم نیست عکس سعی کن روی احساس افکارت کار کنی ...

میترسم شناخته بشم اینجا🥲🥲🥲