از همسرم خیلی خیانت دیدم چندسالی هست قول داد دیگه تکرار نکرد اخرین بار خونه رو زد ب نامم حضانت بچه و طلاق رو هم بهم داد ولی دلم اروم نمیگیره همش احساس میکنم باز باهاش در ارتباط.. یهو یادم میفته حالم بد میشه میزنم زیر گریه اشتباه کردم بخشیدم کم اوردم 😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اگه میتونی از پس خودت و بچت بدون شوهرت بربیای جداشو حضانتو ک گرفتی حق طلاق هم داری خونه هم داری
خونه رو وکالت دائم بهم داده . الان بهونه میاره سندو گم و گور کرده که نزنه ب نامم بخدا هیچ. کدوم از اینا برام مهم نیست ولی دیگه نمیکشم کم آوردم روح و روانم
من ک دیگه بیخیالش شدم هر چه بادا باد.منم خونه بنام منه تا وقتی ک هست میمونم اگر یکروزی هوایی بشه و بره اون باخت میده.اگر کسیو دوست داری زیاد راجبش کنجکاوی نکن چون اخرش خودتی ک عذاب میکشی یه چیزی پیدا میکنی برای عذاب دادن خودت
یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗