عزیز من انقد خودتو اذیت نکن سعی نکن اون تیکه گوشت رو از بین ببری اون یذره هیچوقت از بین نمیره اون اگر نباشه تو نمیتونی سرتو بالا و پایین ببری ( اون غبغب نیس) همه دارن اونو🥲🌿✨✅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی وزن شما درحالت نرمال باشه قسمت شکم چربی وجود داره که یکم برامدس در واقع اون باید باشه که از رحم محافظت کنه( که خیلی ها با ورزش اسرار به از بین بردنش دارن)
ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●● گلوم تا تو نیای مو نخندوم دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀 __۱۴۰۴/۴/۴
طبیعیا زیز پوست همیشه چربی هست تو هرجای بدن ولی چربی اکر بیش از حد باشه میشه غبغب اگر در خد طبیعی با ...
عزیزم منظورم در حد اینقده که خیلیا بهش میگن غبغب و کاملا طبیعیه و اون چانه گل و بلبلی که که توی سوشال مدیا نشونتون میدن همش الکیه این صورت طبیعیه یه انسانه