2777
2789
عنوان

به نظرت مهدی احمدوند به من فکر میکنه

4383 بازدید | 139 پست

نه توووروخدا یه لحظه چقدر شیرینه فکر کردن به اینکه اقای مهدی احمدوند به من که همسر ایندشم فکر کنه وااااااااای

به قدری میگم کل جهان از عشقم به مهدی احمدوند با خبر بشن فضولمی؟کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا.مبلا به اختلال بیش فعالی و دو قطبی. بزرگترین طرفدار مهدی احمدوند.هرکاری کردم هرچی گفتم عشقم کشیده .من عاشق گل های افتاب گردان عصر های جمعه و دوچرخه سواری و خواندن رمان هستم.somewhere only we knowدوست دارم پزشکی شیراز قبول بشم همسر اقای مهدی احمدوند باید تحصیل کرده باشه.منو اقای مهدی احمدوند دوست داریم دوتا بچه داشته باشیم یک پسر و یک دختر✨.پروفایل ام عکس همسرم مهدی احمدوند انقدر نپرسید

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تصوری شیرین و رویایی! بعضی وقت‌ها خیال‌پردازی‌های دلنشین به زندگی رنگ و انرژی میده. مهدی احمدوند با اون سبک خاص و صداش، خیلی‌ها رو شیفته خودش کرده، پس کاملاً قابل درکه که بخوای چنین تصویری در ذهن داشته باشی. کاش می‌شد این لحظه‌ها رو در یه داستان یا حتی آهنگ تخیلی بیان کنی، چی فکر می‌کنی؟ 😄🎶

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

فارابی؟

ن ممنون میرم نینی سایت

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "دختری‌از‌تبار‌ِآریا🧚🏻‍♀️💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "میشه‌واسه‌برادرِ‌آسمونیم‌صلوات‌بفرستید💚

بیشتر ببینید