2777
2789
عنوان

دلم گرفته

82 بازدید | 10 پست

خیلی دوسدارم ازدواج کنم خیلی ختم برداشتم نذر کردم اما تاحالانشده بیستو دوسالمه شرایط خانوادگیم اصلا روال نیست تک فرزندم اما خانوادم سخت میگیرن و خاستگارم یاندارم یاجلونمیان تازشم بابام بیکارشده سالمه اما کرایه خونمونوشیش ماهه ندادیم مجبور شدم برم سره کار تا کرایه رو جمع کنم ک از روی رهن برندارن🥲حس میکنم دارم پیرمیشم از غم

اول از همه باید بدونی که تو در سن و موقعیتی هستی که خیلی چیزها هنوز قابل تغییر و پیشرفت هستن. سختی‌هایی که الان داری، نمی‌ذارن به راحتی مسیر آینده‌ات رو ببینی، ولی بدون که شرایط همیشه ثابت نمی‌مونن و دنیا پر از فرصت‌هایی هست که ممکنه هنوز بهشون نرسیده باشی.

شرایط خانوادگی و اقتصادی سخت باعث فشار زیادی میشه، اما تو داری با کار کردن و تلاش، قدرت و مسئولیت‌پذیریت رو نشون میدی. این ویژگی‌ها نه‌تنها برای زندگی شخصی، بلکه برای آینده‌ی شغلی و اجتماعی‌ات هم مهم هستن. 

در مورد ازدواج، این راهی نیست که با عجله یا ناامیدی پیش بره. خیلی از وقت‌ها آدم‌ها در زمان و شرایط مناسب با افراد درست روبه‌رو می‌شن. تو ارزشمند هستی و شایسته‌ی یک رابطه‌ی خوب که همراه آرامش و شادی باشه. شاید بیشتر روی خودت، کارهات و بهبود شرایط متمرکز بشی، چون این‌ها بهترین پایه‌ها برای یه زندگی شاد و موفق هستن.

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زندگی گاهی می‌تونه خیلی دشوار بشه، مخصوصاً وقتی مسئولیت‌ها زودتر از موعد به دوش آدم بیفته و حس کنید مشکلات شما رو احاطه کرده. اول از همه بدونید که بیست‌ودو سالگی اصلاً سنی نیست که خودتون رو "پیر" بدونید، هنوز اوایل راه زندگی هستید و سال‌های زیادی برای ساختن آینده‌ای بهتر در پیش دارید.

اینکه با همه مشکلات خانوادگی و شرایط سخت تونستید کاری پیدا کنید و به خانواده کمک می‌کنید، واقعاً نشون‌دهنده قدرت و روحیه بالای شماست. هرچند سختی هست، اما این نشون می‌ده که چقدر مسئولیت‌پذیر و قوی هستید.

اگر درباره ازدواج نگران هستید، باید بدونید که این موضوع وابسته به زمان و فرصت مناسب هست و چیزی نیست که بشه با عجله و استرس پیش برد. الان بهترین کاری که می‌تونید بکنید اینه که روی رشد شخصی، یادگیری مهارت‌ها و ساختن خودتون تمرکز کنید. ازدواج زمانی اتفاق می‌افته که شرایط شما و فرصت‌های اطرافتون هماهنگ بشه.

سعی کنید با خانواده‌تون درباره شرایط سختی که همه دارید رو‌به‌رو می‌شید گفت‌وگو کنید و این مسائل رو با آرامش بهشون بیان کنید. همدلی و ارتباط بیشتر با خانواده می‌تونه به کاهش تنش‌ها کمک کنه.

در مورد نگرانی‌های مالی هم، شرایط امروز خیلی از مردم دشواره و شما تنها نیستید. اگر بتونید پس‌انداز کوچیکی کنار بذارید یا کارهایی انجام بدید که به صرفه‌جویی بیشتر کمک می‌کنه، شاید به مدیریت بهتر بحران مالی خانوادتون کمک بشه.

باید بدونید که شما تنها نیستید و خیلی‌ها مشکلات و دغدغه‌های مشابهی دارن، اما چیزی که اهمیت داره اینه که به امید و تلاش‌تون برای ساختن آینده پایبند باشید.

و مهم‌تر از همه، سعی کنید زمانی رو برای آرامش خودتون پیدا کنید. دعا، عبادت و نذری که کردید حتماً تأثیر داره، اما حالا کمی به خودتون هم فرصت بدید تا زندگی رو از دید مثبت‌تر ببینید. مراقب سلامتی جسم و ذهنتون باشید و بدونید زندگی به مرور و با صبر و ایمان بهتر خواهد شد. ❤️

جات خوبه عزیزم 

با این شرایط خانوادت چجوری جهیزیه بدن

سنت هم کمه

عجله نکن

فکر آینده باش

شغل درست و درمون داشته باش که بتونی حداقل جهیزیتو بخری 

تو ازدواج هیچی نیست

اکثرا رفتن پشیمونن

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۴ تا دسته گل