2777
2789
به ذهنم میرسه که روغن های عالی دارم براتون با تخفیف عید فطر ولی داره از دستتون میره اگر زودتر نجنبید ...

روغن چی داری برامون یزدان ؟

الهی مرا آن ده که آن به ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂من با شخصیت خیالیم دعوامم میشه ،عب نداره ،من دلم میسوزه از خودم دفاع میکنم تو ذهنم ،اکسم یا نک ...

منممم وایییی🤣

تازه با هر اهنگ یه سناریوی جدید میسازم

بعد وسطش آهنگ یهو شاد یا غمگین میشه سناریوم نابود میشه مجبورم از اول شروع کنم

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

از عروسی اومدیم😎

به به نعریف کن عروس خوشگل شده بود ؟ لباسش پف دار بود یا ساده ؟ آرایشش خوب بود ؟ کم بود یا زیاذ ؟ کادو چقدر جمع شد ؟ کادوی پاتختی دادن؟ 🤣🤣

این دفعه ماهی رو به روش من درست کن خیلی عالی میشه😒از بیکاری تو تلگرام اشپزی میبینم 😐

اینم خوبع ،بهتر از منه که میشینم کتاب ماورای طبیعت میخونم ،حالا روشش خاصه ؟ میندازی تو‌ماهی تابه سرخ میکنی دیگع ،دورشم آرد سوخاری 😁

اینم خوبع ،بهتر از منه که میشینم کتاب ماورای طبیعت میخونم ،حالا روشش خاصه ؟ میندازی تو‌ماهی تابه سرخ ...

منتظرم دانلود شه

عه منم تو تلگرام راجب ماورا الطبیعه زیاد میخونم

کلا پلاسم تو تلگرام😂

همسایه ما بنر زده به نمای ساختمون ،همه محله میدونن روانی ان

😂😂

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
روغن چی داری برامون یزدان ؟

روغن بادام شیرین ..فندق ..تخم کتان

مشاور سلامت هستم..برای کاهش یا افزایش وزن ،مزاج شناسی،تست ودرمان کبد چرب دریافت مشاوره رایگان شماره تلفن و سن قد و وزنتون رو در پیام رسان ایتا به این آیدی ارسال کنیدMoshaversalamaty@.......حال خوب ساختنی است شماره تماس

بیشتر ببینید