2777
2789
عنوان

الحق که مرد خونه نباشه خیلیییییی بهتره 🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هه ببخشیدا ولی کل ظرف ها رو شست مرغ رو خورد کرد حالا من فقط اومدم قاتی شون کنم موضوع اینه که کلا پرر ...

اگه  کمکتون میکنه 

بهترر شما م ضعف هاشو بزرگ نکنی

روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.می‌دانم.

مال من یه چیزی بدتر از شماست خدا ورش داره از ته دل میگم خیلی خستم کرده همش آمار همه چی و داره یه سره ...

واااای وای دقیقا 

مثلا میاد دریخچال رو باز می‌کنه میگه ی بسته شکلات داشتیم کوش؟؟؟؟

اوووف دلم میخواد بزنمش

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

من شوهرم از شنبه میره روانی شدم از دستش از27اسفند خونست

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
همون بهتر که نمونن تو خونه چیه بابا

😂😂😂😂آبجیییی

چرا اینقدر دلت پره

خب باهاش حرف بزن درست و حسابی بگو کم گیر بده وقتی خونه اس

بگید تا الان شما با تصمیماتتون زندگی رو سامون دادید و اونم باید اجازه بده که همینطوری پیش بره

ولی درست میگین

دوتا پادشاه نمیتونن رو یه کشور فرمانروایی کنن

آجیا توروخدا یه فکری ب حال مجردا بکنین

من از وقتی نی نی سایت میخونم از سایه خودمم میترسم🤣🤣

چرا از جنبه های خوب زندگیتون تعریف نمی‌کنید هیچ وقت؟

الان مثلا واقعا شوهر شما خیلی بده؟مگه نمیگی کمکت میکنه این ک خودش خیلی خوبه

مطمئنم خوبیای زیادیم داره

ک شما سعی نمی‌کنید اونا رو به خودتون یادآوری کنید

من شوهرم از شنبه میره روانی شدم از دستش از27اسفند خونست

وااااای منم از جمعه می‌ره دیگه 

اووووووف 

ی نفس راحت میکشم 

از ۲۶ اسفند من یکی پیر شدم از دستش 

وااااای منم از جمعه می‌ره دیگه اووووووف ی نفس راحت میکشم از ۲۶ اسفند من یکی پیر شدم از دستش

چرا انقد میمونن خونه اخه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
چرا انقد میمونن خونه اخه

باورت میشه ی زمانی عشقم عاشقم میکردم 

بیا دلم برات تنگ شده و این حرفا 

ولی دیگه با این حرفا و رفتاراش از چشمم افتاده 

باورت میشه ی زمانی عشقم عاشقم میکردم بیا دلم برات تنگ شده و این حرفا ولی دیگه با این حرفا و رفتاراش ...

بخدا مثل من همش دوست داشتم خونه باشه الان جوری شده میگم میشه بری فقط 1ساعت نباشی من یکم اعصابم آروم شه نفس بکشم

بخدا مثل من همش دوست داشتم خونه باشه الان جوری شده میگم میشه بری فقط 1ساعت نباشی من یکم اعصابم آروم ...

دقیقاااااااااا 

چند ساله ازدواج کردی ؟؟؟؟

دقیقاااااااااا چند ساله ازدواج کردی ؟؟؟؟

6