2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه کوچک دارن شما جای من بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 29 پست
منم داداشم همینطوره،بیشتر اوقات ک میرم با گریه بر میگردم،ولی ب نظرم بمون،بلاخره شماهم دختر اون خونه ...

اره برگشته خیلی جدی میکی گم شو برو بیرون اختیار خونرو دستش گرفته شورشو در اورده من بخاطر مامانم چیزی نمیگم فشار داره ناراحت نشه وگرنه عین تحمقا وایمیسم هر چی از دهنش درمیاد نثار میکنه نگاه میکنم 

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

من اگر حس کنم بچم یا خودم سرسوزنی باعث ناراحتی صاحب خونه میشیم عمرا اونجا بمونم ... واسه همین اخلاقمم معمولا طولانی جایی نمیمونم نهایتا دوسه ساعت.... حالا بچه های من خیلی ارومن اگر شیطون بودن که فک کنم کلا جایی نمیرفتم ... دوست ندارم کسی به بچم اخم کنه چه برسه به دعوا

خداجونم شکرت😍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بدون شوهر آدم نمیره خونه مامانش این همه بمونهاونم وقتی برادر مجرد داریاونام گناه نکردنمن یه روز م ...

تقصیر شوهرمه دو هفتس خونه مامانشه منو با بچه شیطون فرستادا اینجا وقتیم میگم بیا نمیاد 

اره برگشته خیلی جدی میکی گم شو برو بیرون اختیار خونرو دستش گرفته شورشو در اورده من بخاطر مامانم چیزی ...

اشتباه از خودته عزیزم اخه ادم بچه دار چنددددد روز میره جایی میمونه؟ هرچند که خونه بابات باشه بازم نباید اینقد بمونی که به خودت و بچت بی احترامی بشه ... راست گفتن احترام هرکس دست خودشه

خداجونم شکرت😍
من اگر حس کنم بچم یا خودم سرسوزنی باعث ناراحتی صاحب خونه میشیم عمرا اونجا بمونم ... واسه همین اخلاقم ...

اخه عزیزم من شهرم دوره منم دوس دارم بعد ۶ ماه که مامانمو ندیدم بیام پیشش بمونم من قبول دارم دخترم خیلی شلوغ و شیطونه میخوام بچرو تربیت کنم ادب کنم چشاشو میینده دهنش رو وا میکنه هر ۹ی از دهنش درمیاد به بچم و خودم میگه مگه خونه اونه افسار خونرو دستش گرفته

اخه عزیزم من شهرم دوره منم دوس دارم بعد ۶ ماه که مامانمو ندیدم بیام پیشش بمونم من قبول دارم دخترم خی ...

البته من تجربه دوری از خونواده رو نداشتم شاید شمام حق داشته باشی ادم دلتنگ میشه ولی من اصلا نمیتونم تحمل کنم کسی به بچم چیزی بگه قاطی میکنم

خداجونم شکرت😍

به شوهرت زنگ بزن بگو من اینجا راحت نیستم دلم میخواد برگردیم بچه ها هم حوصله شون سر رفته....از این بعد کمتر خونه مامانت اینا بمون من خودم دو تا پسر دارم کمتر میرم

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
اره برگشته خیلی جدی میکی گم شو برو بیرون اختیار خونرو دستش گرفته شورشو در اورده من بخاطر مامانم چیزی ...

ن جوابشو بده،یا اینکه ب پدرت یا مادرت بگو ک باعث ناراحتیت میشه کاراش،اینبار ک سر بچت داد زد،تو هم سرش داد بزن بگو حق نداری همچین رفتاری با بچم بکنی