2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه ش چرت و پرته .ما بخاطر یه رابطه فیزیکی دو نفر دیگه بوجود اومدیم و محکومیم به زندگی  . بهمون نشون دادن و فلان چیه . دونفر که فکر نکردن یه انسان دارن میسازن . فردا غذا میخاد ، آموزش ، امنیت، رفاه، آبرو ، آینده ، تحصیلات... فقط لذت چند دقیقه ای خودشون رو دیدن و تمام 

اتفاقا دقیقا خودت انتخاب کردی که به این دنیا بیای و دقیقا پدر و مادرت رو انتخاب کردی حتی کشوری که می ...

من خیلی بیجا کردم

پس میفهمیم الکیه خواستن دلمونو خوش کنن

من غلط کردم ک این جهنم رو امتخاب کردم

اصرار کردیم بیایم این دنیاکلی منتظر بودیمتابیایم درس(مزخرف به نظرم)زندگی رو ببینیم وارتقا پیدا کنیم ...

اووو چه غلطا 

ناراحت نشی خطاب به خودم میگم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
من غلط کردم انتخاب کردم من این زندگیو چرا بخوام؟اخرش هم مرگه

حتماااا آخر آخر آخرش یه چیزی بوده که حاضر شدی این همه سختیارو تحمل کنی

شایدم بستگی به انتخابایی داره که تو این دنیا کردیم

اخر این دنیا مرگه

ولی هرچی خوبی داشتیم با خودمون می‌بریم بدی هم همینطور

اتفاقا دقیقا خودت انتخاب کردی که به این دنیا بیای و دقیقا پدر و مادرت رو انتخاب کردی حتی کشوری که می ...

پس من تو عالم زر هم اوسکول بودم.آخههه ایراننن؟اونم این شهری که توشم؟!ای لعننت بهت

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین