2777
2789
عنوان

شرایط کوفتی زندگیم

175 بازدید | 5 پست

شوهرم اینجا بود پول نداشت جونم داشت درمیرفت از بیپولی مدتیه کارش دوره حداقل ۷ ماه نیس منم شخصیت مستقلی دارم واز رانندگی تنهایی راضیم والان شرایط مالیم خوبه

ولی تیکه انداختن دیگرانو چیکار کنم یجورایی مسخره میکنن زندگیمو .دیگه از بس حرف شنیدم دستام میلرزه و عصبی میشم حساس شدم 

تیکه های دیگران ؟ پرفسور سمیعی و مریم میرزاخانی مگه بهت تیکه انداختن که ناراحتی؟ نه عزیرم چندتا ادم بی هدف و علاف که سرشون تو زندگی مردمه از بیکاری تیکه انداختن . حریم شخصی زندگیتو حفظ کن با هر ادم دوزاری رابطه نکن تا تیکه نشنوی . چرا میشینی پای حرف هر ادم بدرد نخوری . با دست حسابیا رابطه کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تیکه های دیگران ؟ پرفسور سمیعی و مریم میرزاخانی مگه بهت تیکه انداختن که ناراحتی؟ نه عزیرم چندتا ادم ...

از بس از هر کس و نا کس شنیدم عصبی شدم خدایا همش حرف میزنن پس شوهرت کی میاد اینم شد زندگی 

وقتی از بی پولی داشتم میمردم حتی یکیشون یه پول سیاه قر۱ ندادن به من که حالا اینجوری میگن

از بس از هر کس و نا کس شنیدم عصبی شدم خدایا همش حرف میزنن پس شوهرت کی میاد اینم شد زندگی وقتی از بی ...

خانواده ات میگن یا فامیل؟ اگر خانواده است که کاریش نمیشه کرد ولی اگر فامیل باشه فقط یکم رابطه رو باید کمتر کرد 

از بس از هر کس و نا کس شنیدم عصبی شدم خدایا همش حرف میزنن پس شوهرت کی میاد اینم شد زندگی وقتی از بی ...

عزیر دلم این درسایی هست که زندگی بهت میده اما متوجهش نمیشی . وقتی این حرفارو میشنوی جهان میخواد بهت این درسو بده که بااین ادما قطع رابطه کن نه تنها سودی به حالت ندارن فضول و انرژی منفیم هستن . تقصیر خودته چرا رابطه میکنی باهاشون و میشینی پای حرفاشون . جدی باش . حذفشون کن دوتا ادم درست رابطه کن .ادم درستم نبود مجبور نیسی بری بااون انرژی منفیا که .