2777
2789
مشکل پیش نیومد به حسابت من دارم از ترس میمیرم

یه جا خوندم اگه بی دلیل پول براتون واریز شده و زنگ زدن که اشتباه واریز کردیم شماره حساب میدیم برامون بریز نباید اینکارو بکنید و باید برید بانک روند قانونی طی بشه

تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه جا خوندم اگه بی دلیل پول براتون واریز شده و زنگ زدن که اشتباه واریز کردیم شماره حساب میدیم برامون ...

آخه ۵۰۰ ارزش نداره اینکارو کنن اونا میلیونی برمیدارن این نمیدونم چیجور شده

برو بانک جریان رو بگو. استعلام میگیرن میفهمن از کجا اومده. تماس میگیرن باهاش و پول رو برمیگردونن به حسابش.

یه توپ دارم قلقلیه . سرخ و سفید و آبیه . میزنم زمین هوا میره، نمیدونی تا کجا میره. من این توپو نداشتم. مشقامو خوب نوشتم. بابام بهم عیدی داد . یه توپ قلقلی داد.

یبارشوهرم سه وخرده ای زد براقسط وام نگو ارقام رو اشتباهی زده بود رفته بود به حساب یه خانمی که بایه مکافاتی تونستیم برش گردونیم 

هیچ پولی بی حساب نمیاد پیکیری کن شاید مال یه بنده خدایی اشتباهی برای شما واریزشده

یبارشوهرم سه وخرده ای زد براقسط وام نگو ارقام رو اشتباهی زده بود رفته بود به حساب یه خانمی که بایه م ...

من حوصله پیگیری ندارم واقعا طرف یکم حواسشو جمع کنه مردمو دردسر نداره خوبه