2777
2789

زمان که بگذره درست میشه عزیزم 

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امیدوارمچون اینجوری که خیلی افتضاحهتاسرحد مرگ به همه چی بی تفاوت شدمعزت نفسم رفته

درست میشه بابا انقدددد از این نخاله ها توی زندگی هممون بودنو بعداز رفتنشون زندگی بهتر شده که نگو

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید

من عاشق یه لجن شده بودم خودمم نمیدونستم چرا این اتفاق افتاده 

بعدا یه اتفاقی افتاد تو زندگیم و یه نفر یه بلایی به سرم اورد و ضربه ای بهم زد که فهمیدم خدا چرا این ادمو فرستاده بود تو زندگیم 

وگرنه ضربه خیلی شدیدتری میخوردم