2777
2789
عنوان

دارم مخلفات آش نذری امام زمان آماده میکنیم اسم بدید صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 222 پست

نجمه به نیت سربه راه شدن برادرم و همچنین برگشت عشقم به سمتم و مال هم بشیم ان شالله...منم به نیت شما صلوات میفرستم 

لطفا به نیت حاجت دلم صلوات بفرستید   خیلی حال روحیم بده دعام کنید عزیزان  منم برا شما دعا میکنم بهم بگید لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیماممنون

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بیشتر ببینید

بچم که هنوز دنیا نیومده 

دعاکنید سالم دنیا بیاد انشالله

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

عزیزم تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

معصومه دعا میکنی پسرم سالم بدنیا بیاد..دخترمم لااینکه ک کوچیکه ولی خییییییییلی بداخلاقه اخلاقش خوب بشه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲من بمیرم ولی ب بچه هام چیزی نشه یا ابلفضل

بیشتر ببینید