2777
2789
عنوان

مرکز لیزر خوب اهواز

35 بازدید | 4 پست

خوشحال میشم تجربتون رو باهام به اشتراک بزارین. 

اگه مرکز لیزر خوب میشناسین معرفی کنین یا اگ از ی جا هم ناراضی بودین ممنون میشم بگین

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

بیشتر ببینید
یجا هس لیزر غزال اسمشه فرهنگ شهره خیلی کارش خوبه و دستگاهش عالیه خواستی شمارشو میفرستم برات باش صحبت ...

اهااا ممنون. شما خودتون رفتین؟ دستگاهش چی بود؟

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهااا ممنون. شما خودتون رفتین؟ دستگاهش چی بود؟

ن من بعد زایمانم میرم ان شاءالله...اما نزدیکان رفتن خیلی راضی بودن نمیدونم اسمش چیه والا اما جدیده خیلی کارش عالیه منم همیشه استوریاشو دنبال میکنم هم کلی رضایت میزاره هم قیمتاش خوبه