2777
2789
عنوان

انتخابتون کودومه

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 25 پست
برای اولی باید یک سال نیم صبر کنم تا بیاد دوباره از اول شروع کنه جمع کردن

یعنی باهاش در ارتباطی 

و داری فکر می‌کنی باید بیخیالش بشی یا نه؟

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
نه فقد ماشینش باباش می‌خره همین دیگ ب عهده خودش از نو باید شروع کن

نه عزیزم دومی بهتره به اون بنده خدام بگو از قکرت بیاد بیرون گناه داره

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فقد ماشینش باباش می‌خره همین دیگ ب عهده خودش از نو باید شروع کن

خب قراره چی رو از نو شروع کنه؟ چه کار کنه؟

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
من با اولی ازدواج کردم ولی برگردم عقب با دومیچون فکر میکردم خوبه ولی هم بی پوله هم اخلاقش عوض شو

از این ور وجدانم قبول نمیکنه وسط راه ولش کنم اونم ک سربازه سختی سربازی ولش کنم، از ی ورم امید ندارم خانوادش تو یه شهر دیگ هستن هیچی نداره خودش میگ بیام ماشین و یکم دارم ک بیام خاستگاری ولی من امیدی ندارم 

نه عزیزم دومی بهتره به اون بنده خدام بگو از قکرت بیاد بیرون گناه داره

بهش گفتم ، گفتم منطقی فکر کن گفتم تو نینتونی یعدفه هم زمان از سربازی بیای خاستگاری  زندگی سختی البته سنش کمه ۲۲ سالشه بهش گفتم تو تا ۲۷ سالگی میتونی کار کنی بهتدین چیزارو برای خودت بگیری ولی من ک سنم ۲۰ تا ۲۷ اینا صبر کنم معلوم نی تو بیای یا نه هیچکی دیگ نمیاد خواستگاری من میگن سنش بالاعه

از این ور وجدانم قبول نمیکنه وسط راه ولش کنم اونم ک سربازه سختی سربازی ولش کنم، از ی ورم امید ندارم ...

بگو شرایط ازدواج نداریم الان

گول دله سادتو نخور

شوهره من هم از لحاظ خانوادگی هم مالی هم تحصیلی از من پایین تر بود الان بیا ببین چه شاخی شده فکر نمیکرد منو بهش بدن خوده خرم گفتم فقط این 

بگو شرایط ازدواج نداریم الانگول دله سادتو نخورشوهره من هم از لحاظ خانوادگی هم مالی هم تحصیلی از من پ ...

الان چرا پشیمونی؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖