2777
2789
عنوان

بنظرتون راه حلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست
نه نمیزارن ازدواج کنم تمام خواستگارم رد میکنن

منم همین بود مامانم و داداشم حسودیشون میشد من با کسی برم بیرون محدود کامل بودم ن میذاشتن برم خونه دوستام ن اصلا حق داشتم دوستام بیارم بعدم بهم طعنه میزدم ک تو هیچ دوستی نداری 

منم همین بود مامانم و داداشم حسودیشون میشد من با کسی برم بیرون محدود کامل بودم ن میذاشتن برم خونه دو ...

اخرش چی شد

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

نه این اشتباهه محضهوقتی بخوای از جایی فرار کنی دنیا مدام میبرتت توی شرایط مشابهانگار از چاله در بیای ...

وقتی ادم تو شرایط خفقان هستش می خواد ریسک کنه ازدواج کنه ممکنه راحت شه از شرایط ممکنه از چاله بیافته تو چاه.من خودم پدرم به شدت اذیت می کرد تو خونه پدری ارامش نداشتم فقط می خواستم خلاص شم از وضعیت از شوهر هم شانس نیاوردم ولی در مقایسه با خونه پدرم خونه خودمو ترجیح می دم ولی دیگه افسرده شدم احساس تنهایی و پوچی می کنم

هیچی زدم قطع رابطه آدمم حسابشون نمیکنم الانم راحتم فقط نشخوار ذهنی دارم ک اذیتم. گاهی اما اونم خیلیی ...

ازدواج کردینن

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

آره من کلا شرایطم خیلی خاصه فک نکنم کسی عین من باشه یا کمتر کسی

منم شرایطم گلم خاصه