2777
2789

فقط اینایی که با حالت خشم و دعوا اومدن امر به معروف کنن 

بابا تو زندگی خودتو بچسب که اگه آرامش داشتی لحنت این نبود!!!!

اولویت من مردم و مشکلات وطنم یعنی ♥️ایران♥️ هست چون من یک ایرانیِ اصیلم نه عرب زاده یا افغان! خدایا شکرت که سمت درست ایستاده ام، خدایا شکرت که سر سفره ی پدر و مادر بزرگ شدم، خدایا شکرت که من رو وارد مسیر حق کردی و کمکم کردی اونطور که واقعا هستی بشناسمت نه اونطور که بهم دیکته شده، خدایا شکرت که من رو از جهالت و خرافات نجات دادی♥️
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جوریه اصلا ادمی اگر مثلا چند سال اعتقاد نداشته باشه یا از سر لجبازی نگرفته باشه حالا اگر بخواد بگ ...

اگر در وسعتون نیست و درامدی ندارید واحب نیست که حتما اون پول رو پرداخت کنید.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حالا نمیشه یکی حقوقش ۲۰ ۳۰ میلیونه ۷۰ هزار تومانش هم بده به یک بنده خدا که نون شب نداره؟

اخه نفری هفتاده ی خانواده پر جمعیت میشه میلیونی.من ک نمیگم بده کمک ب فقرا اینک اجباره بده حالا هرکی هر موقع تونس کمک میکنه چرا اجبار کردن فلان قدرم قیمت گذاشتن زشته بابا

وای😂منو ول کنن پاکسازی میکنمعه پاکسازی شدم🤦‍♀️

قیافه هاشون هم دقیقا همونطوریه ها😂 

همون قدر خدا زده 

همانا خدا بهترین انتقام گیرنده است✌🏻 هر چی به قله نزدیک تر میشیم برق و اکسیژن کمتر میشه

نمیدونستم شما آیت الله و اگه بگی تعلق نمیگیره نباید پرداخت کرد از خودتون تروخدا حرف در نیارید گناه ب ...

۵۰ هم که نه

ولی ۲۰ دیگه زیر خط فقره

اینو دیگه مقامات مسلمون کشور اعلام کردن چندسال پیش

پس کسی که حقوقش زیر ۲۰ تومنه فقیر محسوب میشه

همچنان امیدوار

ومنی که شوهرم یجورایی بیکاره ، ماشینم ندارم ،خونه ندارم ولی فطریه رو میدیم .

خدا برکت بده بهتون ❤️ ان شاالله پر روزی باشین 

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید
قیافه هاشون هم دقیقا همونطوریه ها😂 همون قدر خدا زده

یکم دیگه حرف بزنی همین امشب خودکشی میکنم😑

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ولا بهمون نماز روزه قسم پول نان نداریم دگه فطریه چی بدیم

به من باشه هرچقد که وسعمون باید بدیم نه قیمتی که اینا تعیین میکنن مگه از جیب تک ،تک مردم خبر دارن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
همیشه باید یه زری بزنن دیگه

چی بگم والا 

ایکاش همه این شعار های تو خالی رو متوجه بشن 

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید