2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی جا خوندم زن اگه درآمد نداره و پول نداره پرداخت نکنه گناهی ب گردنش نیست شوهرت گناه میکنه

مثلاً پول دستم اومده یکم عیدی خانواده و فلان ...اونو  باید بدم ؟؟ یا نه کلا ب گردن همسره؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
زیر پنجاه تومن زیر خط فقره نمیدونسی مگ

نمیدونستم شما آیت الله و اگه بگی تعلق نمیگیره نباید پرداخت کرد 

از خودتون تروخدا حرف در نیارید گناه بقیه هم گردنتون میوفته. 

روزه نگرفتی ب خودت ربط داره فطریه ام نمیدی نده !

ولی اینکه زیر ۵۰ میلیون رو از کجا آوردی برام سواله ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس
اگه خودم روزه باشم و شوهرم نه روزه بکیره. ن فطریه بده .فطریه منو بچه با کیه ظ؟؟ گردن منه ؟

فطریق به گردن نان آور خانواده

اگه تونستی از یارانت بده نتونستیم گردن شما نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
اگه خودم روزه باشم و شوهرم نه روزه بکیره. ن فطریه بده .فطریه منو بچه با کیه ظ؟؟ گردن منه ؟

فطریه شوهرت باید بده گردن اون هستش اگه اعتقاد نداره شوهرت خودت اگه میتونی بده نزار گردنتون بمونه برای سلامتی خودت بچه ات 

مثلاً پول دستم اومده یکم عیدی خانواده و فلان ...اونو باید بدم ؟؟ یا نه کلا ب گردن همسره؟؟

اینو واقعا نمیدونم .من خانوادم همیشه حساسند دادن منم عادت کردم .من بودم میدادم ب گردنم نمونه 

لطفا لایک نکنید .سپاس
چ گناهی شوهری ک با حقوق کم زندگی میچرخونه چ گناهی داره

کات فطره واجب

نفری 70 تومنم کسی رو گدا نمیکنه ولی برکتش خیلی خیلی زیاده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
فطریق به گردن نان آور خانوادهاگه تونستی از یارانت بده نتونستیم گردن شما نیست

تازه دو ماهه یارانه دستمه فقططط اونو باید بدم ؟؟؟ مطمینید عزیزم ؟؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید
هیچی کسی ک اعتقاد نداره چ فطریه ای

اعتقاد به چی ندارن؟ تا دیروز که میگفتین پول محرم بدین فقیرا. حالا مگه کمک به فقیر بده ؟؟

🇮🇷   دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید
تازه دو ماهه یارانه دستمه فقططط اونو باید بدم ؟؟؟ مطمینید عزیزم ؟؟؟

زنگ بزن گلم دفتر مرجعیت بپرس 

نظر مراجع فرق داره

بیشتر ببینید