2777
2789
عنوان

عینکی ها بیاین

179 بازدید | 37 پست

بچه ها عمل لیزیک چجوریه؟

سخته؟

چقدره طول میکشه؟

بعد به نظرتون من ۲۱ ساله چشمام رو عمل میکنن؟

چون سه ساله عینک میزنم دکتر گفته باید بزرگتر بشی بعد 

من واقعا استرس دارم سر این موضوع 

میگم شاید آیندم بخاطر این عینک دستخوش تغییر بشه و.... خیلی بدم میاد از عینک دوست دارم همین الان بشکنمش 

اگه بشه واقعا عمل میکنم

من مامانم ۱۳سال پیش لیزیک کرد میگه درد هیچ عملی به اندازه درد عمل لیزیک نیست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟🥲💔

آره 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

چشم تا 25 سالگی ثابت نمیشه معمولا 

ما تو فامیلامون عمل کردن از اوایل دهه هشتاد تا دهه نود یکیشون متولد 69 بود دوباره عینکی شده و میگه عمل هیچ تاثیری نداشت 

یکی دیگه چهل و خورده ای سالش هست میگه خشکی چشم گرفتم چندین ساله 

یکی دیگه راضیه 

ولی بالاخره از چهل سالگی دوباره عینکی میشی

میگن هرچی سن بالاتر بره خیلی بهتره. مثلا 30سال به بعد منم قصد عمل دارم. ولی عمل راحتی و 5دقیقه بیشتر ...

یعنی الان ۲۱ سالمه ولش کنم؟

نمونه بعدا دکتر بگه نمیشه

من ک میگم هیچ دردی بدتر از دندون درد نیست حتی درد زایمان

دیگه نمی‌دونم مادر من با چندین عمل دیگه و همین زایمان مقایسه میکردن میگفتن لیزیک خیلی سخته حالا نمی‌دونم فمتو لیزیک و لازک چطوری دردشون

بیشتر ببینید