2777
2789
بیخیال گلم ما آدم ها شخصیت های متفاوتی داریم و برداشت های متفاوتی...لطفا بحث نکنید عزیزای دل

خیلی رو مخه 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیخیال گلم ما آدم ها شخصیت های متفاوتی داریم و برداشت های متفاوتی...لطفا بحث نکنید عزیزای دل

اره گلم مشخصه تو کدوم طویله ای بزرگ شده در شان من نیست با یه روانی بیشتر از این همکلام بشم شما هم خوشبخت باشی 

قشنگم تو مسئول رفتار های بقیه نیستی عزیزم خودش انتخاب کرده این طوری باشه تو و یا هیچ کس دیگه در انتخ ...

شما هم حالت خوب نیستااااا من انتخاب کردم چطوری باشم؟؟ یک کلمه پرسیدم مبارک باشه آقا داماد  شغل و تحصیلاتش چیه؟ اون زنیکه یهو اومد بمن بی احترامی کرد و توهین کرد اونوقت شما این وسط میای اینطوری میگی؟ متاسفم واقعا 

اره گلم مشخصه تو کدوم طویله ای بزرگ شده در شان من نیست با یه روانی بیشتر از این همکلام بشم شما هم خو ...

ممنون عزیزم...روان قشنگت و زمانت که خدا دراختیارت گذشته خیلی با ارزشه همیشه فقط 1 ثانیه قبل جواب به کسی از خودت بپرس آیا ارزش وقت گذاری داره یا نه...گاهی وقتا جواب دادن و از حق دفاع کردن لازمه اما زمانش رو باید بشناسیم

شما هم حالت خوب نیستااااا من انتخاب کردم چطوری باشم؟؟ یک کلمه پرسیدم مبارک باشه آقا داماد شغل و تحص ...

گلم من کلی حرف زدم عزیزم این رو به شما هم میگم و به همه دوستان

شما هم حالت خوب نیستااااا من انتخاب کردم چطوری باشم؟؟ یک کلمه پرسیدم مبارک باشه آقا داماد شغل و تحص ...

به شما هم میگم قشنگم شما در اینکه اون چه رفتاری با شما داشته باشه دخیل نبودی خودش اننتخاب کرده عزیز

اره گلم مشخصه تو کدوم طویله ای بزرگ شده در شان من نیست با یه روانی بیشتر از این همکلام بشم شما هم خو ...

اره مشخصه تو هم چطور بزرگ شدی که رو ظاهر که نه از روی اسم مستعار میگی دیوونه 😂

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم