2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من متاهل هستم . از شوهر شرعی و قانونی خودم باردار شدم ولی به دلایلی میخواستم سقط کنم بازم حجم زیادی ...

عزیزم نیازی به توضیح نیست خیلیا هستن که از همسرشون باردار میشن و سقط میکنن... بچه خوبه ولی اگه شرایطش نباشه سم خالصه 

حالا علاوه بر همه این ها شنیدم سقط جنین درد زیادی هم داره

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید
خب ازدواج نکردن دوستن ...اره

عزیزم خودتی درسته؟!  چرا عزت نفس خودتو زیر پا میذاری🙂

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید
عزیزم نیازی به توضیح نیست خیلیا هستن که از همسرشون باردار میشن و سقط میکنن... بچه خوبه ولی اگه شرایط ...

اگر اصولی باشه خیلی اذیت نمیشی

من جمعا ۲ ساعت درد داشتم اونم در حدی که پسرم خواب بود و سر و صدایی نداشتم فقط درد شروع شد نباید بخوابی باید پله بری و طناب بزنی اینجوری سریع دفع میشه 

شبیه یه پریودی سنگینه 

خب ازدواج نکردن دوستن ...اره

پس باید بگم بیچاره اون دختر که شده آلت دست اون آقا ک هرکاری دلش میخاد باهاش میکنه و ی ذره هم ارزش واسش قائل نیست 

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

ن من کی گفته خودمم

از گفتن این همه جزئیات دقیقی که گفتی حدس زدم

بیشتر ببینید