2777
2789
عنوان

از رفتارای خانوادم خجالت میکشم

347 بازدید | 23 پست

عروسیم که بابام نیومد مامانم با بچه ها اومدن 100هزار پول گذاشته بودن دوسال پیش یعنی کمترین بود تا مدت ها خانواده شوهرم یجوری حرف میزدن من قبلش پول حنابندونو دادم به مامانم که بذاره ولی نذاشت بعد الان داریم خونه میسازیم رسم اینجا اینه خانواده عروس ی جعبه شیرینی و چای میارن میدن به کارگرا مامانم هر روز از کنار خونه میره یبار نگفته خسته نباشین امروز کارگره بهش گفته بود ی جعبه شیرینی بیار شوهرم بعد با کارگره دعوا کرده بود چرا زدی این حرفو  انقدر من خجالت میکشم دو ساله خونه خودمم یبارنیومدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😐چرا اینجوری میکنن مگه میشه یه پدر عروسی بچش نره! 

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ

منم همینطور بابام روانیه از خودش صدا درمیاره به همه رو میزنه میگه ببرینم بیرون برام فلان چیز بخرین کم بینا هستش اینقدر که هیچکی دلش نمیخواد این بره خونش وضعیت تو خیلی بهتره مال مارو گفتن رفتاراش ادامه پیدا کنه باید بره شوک درمانی 

کاری نمیتونی بکنی

چرا پول را میدی دستشون 

باید تو یه پاکت بگذاری بعد خودت بدی بگی مادرم داد

یا یه تیکه طلا میکردی میگفتی از طرف مادرمه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را