2777
2789
عنوان

نامزدم به شدت مختلفه که من بیرون از خونه کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت هرچی که هست باهاش بساز

مثلا میخوای بگی تو درآمدت کمه من میخوام برم سر کار خرج خودمو دربیارم؟!

این حرف زندگی رو نابود میکنه 

تو میتونی چنان تو خونه رفتار کنی که بخاطر تو بیشتر کار کنه ... به شرطی که اقتدارش رو حفظ کنی ازش تعریف کنی و تشکر البته ب حد تعادل نه اینکه فکر کنه ندید بدید هستی ‌...

نمیشه حوصله ندارم یکم باهاش بیشتر حرف بزنی عصابش خورد میشه

نه به خاطر شاغل بودن یا نبودن اما حتما بخاطر این بی اعصابی و اهمیت ندادن به خواست و نظرت بیشتر در موردش فکر کن و دقت کن چون اکثر مردای اینجوری اهل دادو فریاد وکتک زدن هستن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

کامنت ها بوی وحشتناک فمینستی میده.... شوهر منم همینو میگفت حتی از زمان دوستی هر ماه برام پول میزد منم پس انداز میکردم طلا میخریدم خب با حقوقت میخوای پس انداز کنی با پول شوهرت بکن دوست نداره کار کنی 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

از اینکه مصرف کننده باشم و حس پوچی داشته باشم متنفرم 

کار کردن بهم حس خوبی میده 

پسر شاهم ک باشه کار میکنم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

درآمدش چقدره ؟کفاف زندگی میده؟ الان سرکاری؟

بد دل نیست وگرنه نمیگفت برو بیرون برای خودت بگرد.

همه از خداشونه شوهر اینجوری گیرشون بیاد، برای خدت برو کلاس اینا و سرتو گرم کن

بابام همیشه از بچگی بهم میگه که بزرگ شو مستقل شو ازدواج کردی با اولین اشتباه شوهرت یکی بزنی پشتش و ا ...

دقیقا پدر منم همینجوریه

میگفت جوری برو سر زندگیت که هر زمان دیدی داره بهت آسیب میزنه بدون نگرانی بیای بیرون از اون زندگی 

فقط بحث درآمد نیست بحث توانایی کسب پول و استقلاله

همسر منم مخالفه بهترین جاها خواستم برم نزاشت 

الان که بچه رو بهانه میکنه قبلشم دوست نداشت برم منم واسم مهم نیست واقعیت 

وقتی تامینم میکنه ماشین زیر پام انداخته هرجا برم هرچی بخرم کاریم نداره ... والا دستشم میبوسم بخاطر رفاهم 

همسر منم میگفت با کار کردن خانم بیرون مخالفم

گفتم معلمی چی گفت اون اشکال نداره 

آما بعدا شغل‌های دیگه هم تجربه کردم 😁 اون موقع هم با ماشین میرفتم سرکار پمپ بنزین نمی‌رفتم حتی ... 

فقط باید سر لجبازی و منم منم نداشته باشی 

الانم به نظرم اگر همسرت حمایت مالی و عاطفی داره بشین خونه زندگیت رو بکن هر چی زن کمتر سرش تو حساب کتاب باشه حال روحی بهتری داره...