2777
2789
عنوان

تنبیه مردی که تو کارهای خونه کمک نمیده اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 37 پست

آفرین 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته پیش خانواده خودشو دعوت کرد براشون سنگ تموم گذاشتم.تازه چون غذام خوب شده بود ظرف وظروفم درجه یک بود مامانش اعصابش خرد شده بود تیکه انداخت بهم و رفت 

دیشب که خانواده من دعوت بودن رفت تو اتاق نیومد بگه کاری هست کمکت کنم. برنج را خودم صاف کردم. الان بدن درد دارم. حالا خودش اصرار کردن مامانم اینا بیان. من گفتم نمیخواد حالشو ندارم و...

عوضی

دفعه بعد خواست خانوادشو مهمون کنه میگم ببر رستوران با اینکه زورم میاد پول خرجشون کنه

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

بگم تعلیق میشمخودت بفهم

رمزی بگو ما هم یاد بگیریم

من سر همین قضیه قهر کردم باهاش

الان پاشدم رفتم حمام. به حوله رفتم جلوش حرصش بدم🤣🤣🤣

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

رمزی بگو ما هم یاد بگیریممن سر همین قضیه قهر کردم باهاشالان پاشدم رفتم حمام. به حوله رفتم جلوش حرصش ...

افرین به همون حوله ربط داره

دیگه سرنخو دادم بهت 

خودت بگیر

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

هفته پیش خانواده خودشو دعوت کرد براشون سنگ تموم گذاشتم.تازه چون غذام خوب شده بود ظرف وظروفم درجه یک ...

عزیزم بزار خرج کنه

در اصل این خرج برا شماست نه خانوادش

خرج میکنه که زحمت نکشی

غذای بیرونم خیلی گرونه اما بزار یکبار از بیرون بگیره تا ببینه غذا درست کردن چه نعمتیه