2777
2789
عنوان

خوشبحال اونی که شمالیه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 138 پست
برووووو باباااااا یه طوری گفتی من گفتم وسط کویریدورود به این قشنگی لرستان به این زیباییییییآخ ننهههه ...

سلام عشقم خوبی

واااااااااااای با اول پیامت چقدر خندیدم🤣🤣🤣

حالا یکی اومد گفت شمال قشنگهتا به هزار طریق ثابت نکنید شمال بده ول کن نیستین بابا بده نیاینمردمش بدن ...

آخ قربون دهنت 

بعد از اینکه این تاپیک رو زدم لب دریا رفتم به خدای محمد دعوا شد

یه لری اونجا کثیف کاری کرد

خلاصه یه مرد بومی هم هزارتا فحش داد به خودش و هرچی لره

بابام گفت حق با همین آقای تنکابنی هست 

هرچی فحشم بده حقمونه چون هم استانیمون گند زد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخیر مهمان نوازی از دید من مجانی دادن نیست مهمان نوازی یعنی وقتی مسافر میاد توی شهری مناطق اون شهر ط ...

حقیقتا من خودم هر جا برم چه به آثار تاریخی چه به طبیعتش احترام میزارم 

ولی خدایی خودت انصاف بده مردم چقدر رعایت میکنن 

من شخصا از اومدن مردم ناراحت میشم چون رعایت نمیکنن و گرنه اگه بیان و درست استفاده کنن اشکال نداره به قول شما مال پدرم که نیست ولی مردم رعایت نمیکنن من شخصا حرصم میگیره مثلا الان شهر ما بهار نارنج داره دیدم خانوادگی آویزون درخت شدن من میبینم دردم میگیره خب اینحوری دلم نمی‌خواد بیان

بیان طبیعت رو آلوده کنن 

بیان دریا و جنگی رو‌کثیف کنن درخت ها رو بشکنن

فکر کنم طبیعیه آدم غیرت داشته باشه 

در مورد گیاه سمی هم خدایی اگه پست های تو اینستا رو میگی شوخیه 

واضحا شوخیه تا الان فکر نمی‌کردم کسی باور کنه

ولی منطقیه هر چیزی شنیدم تحقیق کنی 

حقیقتا من خودم هر جا برم چه به آثار تاریخی چه به طبیعتش احترام میزارم ولی خدایی خودت انصاف بده مردم ...

منم با شما موافقم 

بخدا تو این شهر نزدیک یکساعت پیاده رفتم و دیدم

شهرداری که آب فاضلاب و بازار ماهی فروشان رو ول کرده توی رودخونه و از اونجا به دریا منتهی میشه

از یه طرفم

هرجای این جاده دوهزار و سه هزار میری 

همششششششش آشغال و کثافت هست 

به خدای محمد که انگار یکی جیگرم رو سوراخ میکرد دیدم اینارو

همسایه من لرستانیه یه دوست خرم ابادی هم دارم جفتشون زرنگن خیلی،مدیریت زندگی دستشون .. انرژیشون فول، ...

آره 🤣🤣🤣🤣ما مسافرت که اومدیم اولین چیزی که از خونه آوردن مامان و بابام سیخ کباب بود 

تا رسیدیم مشهد کباب درست کردن و اینا 😂😂😂

حقیقتا من خودم هر جا برم چه به آثار تاریخی چه به طبیعتش احترام میزارم ولی خدایی خودت انصاف بده مردم ...

من خودم کاملا درکتون میکنم چون منم ما یه شهریم که اندازه شمال مسافر نداشته باشه کمترم نداره خب اینجام مسافر خیلی میاد بالاهم گفتم جایزه که شما ناراحت بشید و غیرت داشته باشید که یه چیز طبیعیه ولی بلانسبت شما بعضی از همشهریاتون شورشو دراوردن با یه سری حرکتا (بزا نگم 😉)حالا بحث بدی و خوبی جایی نیست سر مهمون نوازی بودنظر من 

و اینکه درباره شوخی و اینجور چیزا نبود اون چیزایی که من دیدم

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

من خودم کاملا درکتون میکنم چون منم ما یه شهریم که اندازه شمال مسافر نداشته باشه کمترم نداره خب اینجا ...

حالا من شمالم ولی شهر من اصلا مسافرها نمیان چون از دریا دوره کار و زندگی ما هم ربطی به مسافرها نداره 

ولی مثلا این جملات ما نباشیم شمالی ها از گشنگی میمیرن

مگه حقوق منو تو میدی من کارمندم 

وقتی اینحوری میشه آدم ها هم گارد میگیرن

قبول دارم آدم بد همه جا هست ولی واقعا منحصر به شمال نیست 

والا من میرم تهران فقط چهارچشمی مواظبم کیف یا موبایلمو نزنم 

تا بفهمن لهجه داری سرت می‌خوان کلاه بزارن 

و هزار تا داستان دیگه 

مشهد میری سمت بازار رضا با چشماشون می‌خوان قورتت بدن و کلی تیکه میندازن

تبریز رفتم خیلیا فارسی از قصد حرف نمی‌زن

این لیست دنباله داره