2777
2789
عنوان

خواهرم به بهانه ی روزه گرفتن هیچ کاری نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 51 پست
خب مگه شوهر کرده 14سالگی که این حرفو میزنی اینکه واسش خواستگار اومده تقصیر اینه؟

نه تقصیز ایشون نیس ولی یجورایی واسش افتخاره ک واسش خواستگاری اومده میگه۱۴سالم واسه من خواستگاری میومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنش کمه

من ۱۴ سالم بود روزه میگرفتم تقریبا رو به غش بودم

شما خیلی سختگیر هستید و خیلی قدیمی که میگید براتون خواستگار میومده!

بچه ۱۴ ساله درسته باید یچیزایی بلد باشه از خونه داری، اما وظیفه اصلیش درس خوندنه

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴🏴

نه تقصیز ایشون نیس ولی یجورایی واسش افتخاره ک واسش خواستگاری اومده میگه۱۴سالم واسه من خواستگاری میوم ...

نه بابا منظورش اینه وقتی ۱۴ سالش بوده، اینقدر کدبانو بوده که خواستگار براش پیدا میشده

چرا القاب زشت به خواهرت نسبت میدی😐 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بیشتر ببینید
نه تقصیز ایشون نیس ولی یجورایی واسش افتخاره ک واسش خواستگاری اومده میگه۱۴سالم واسه من خواستگاری میوم ...

منظورش این بود 14سالگی اینقدر سن کمی نیست که نتونه ظرف بشوره

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

سنش در حدی هست که ظرف بشوره لطفا نگین بچه س 😐😐😐😐 و همچین انرژی زیادی هم نمیخواد ظرف شستن 

نوبتی کنید کار هارو 

اگه از پدرت حساب میبره بگین تقسیم شه چه روزی ظرف نوبت کی باشه یه کمکی هم به مادرت بشه 

خودت چرا روزه نیستی اسی؟

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

روزا طولانی هست واقعا سخته تشویقش کن که علاقه داره میگیره مگه خواهرش نیستی گناه داره سنش کمه بدنش ضعیفه همه مثل هم نیست که بدنشون...

من ۳۰سالمه کم آوردم چه برسه اون بنده خدا...

دلت هر چی هست خدا بهت بده کمکش کن

من همونم که همیشه غم و غصم بیشماره اونی که تنها ترینه حتی سایه هم نداره😔
کیف می‌کنم بلده حق خودشو بگیره😂

؟؟؟؟ 

کمک نکردن تو کار های خونه افتخار داره؟ مگه مادر خونه نوکر خونس که همش اون انجام بده؟ برای خوردن زرنگن چهار تا تیکه ظرف نمیتونه بشوره؟ 

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

دقیقا خودم بچه ۱۴داشته باشم عمرا بگم ظرف بشور

نه دیگه در این حد

ولی ماه رمضون به دخترای نوجوون یکم سخت میگذره

ولی ظرف شستن همیچینم سخت نیستا

😐😬 من یازده شالم بود قدم کوتاه بود چارپایه میذاشتم ولی ظرف می شستم اتفاقی هم برای هیچیم نیفتاد فقط کارای خونه رو یاد گرفتم