2777
2789
عنوان

خانمای متاهل اگه الان یکی بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 45 پست
اجازه استقلال داشتن هم ندارنمتاسفانه یه عده زیادی نوک دماغ خودشون رو میبیننو میگن تقصیر خودشونه استق ...

وای دقیییییقا !

جوری میگن انگار اینجا امریکاست مثلا

کار برای زن ریخته و قانون هم پشتشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عمرااااااااا

کل دنیارم بدن بازم نه غیر ممکنه

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید

همه چیز اینا نیست که بالاخره پای عشق وسطه من واقعا نمیتونم نه اون تحمل دوریمو داره نه من، جونمون به جون هم بستس

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید
اجازه استقلال داشتن هم ندارنمتاسفانه یه عده زیادی نوک دماغ خودشون رو میبیننو میگن تقصیر خودشونه استق ...

شاید درصد خیلی کمی از دخترها اجازه استقلال نداشته باشن، استقلال هم این نیست که ی دختر ی شبه تصمیم بگیره بره سر کار و... 

استقلال دختر از موقعی که باید بشینه برای کنکور بخونه تا دانشگاه خوب قبول بشه و کم کم آینده س رو بسازه شروع میشه 

استقلال سر هرکاری رفتن نیست، استقلال شجاعت بر عهده گرفتن هست، چه بخشی از زندگی، چه بخشی از کار، چه بخشی از هر مسئولیتی

در مورد اون دسته از خانم هایی هم که میگن شوهرم نمی‌ذارم برم سرکار و... برمیگرده به انتخاب غلط، وقتی میگن حقوق ضمن عقد رو بگیرید و ی سریا بهشون برمی‌خورد بابت همینه، بحث نوشتن حقوق توو عقدنامه نیست، بحث اینه که مرد انقدر برای زنش احترام قائل بشه که بهش حق بده خودش انتخاب کنه که چقدر استقلال داشته باشه

خوشبخت بمونید

خیلی ممنون و همچنین 🌹

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید
اره همونا دوییدن با افتخار گفتن نهاصلا کسی نفهمید چی میگم من

ظاهرا تو نمیفهمی چی میگن  خیلی از زنها مشکلشون پول نیست دلیل موندنشون بی پولی یا درآمد نبست  چرا فکر میکنی با پول یا خونه مشکل حل میشه؟   هر انسان داستان خودشو داره  آدمها ربات نیستن که همه از ی برنامه پیروی کنن    الان تو شرایطیم که میخوام همسرمو بکشم اما اگه همه پولها و خونه های دنیا رو بدن ولش نمیکنم 

ظاهرا تو نمیفهمی چی میگن خیلی از زنها مشکلشون پول نیست دلیل موندنشون بی پولی یا درآمد نبست چرا فکر ...

ظاهرا شما کلا درک نکردی حرفو تازه حمله هم کردی!!!

من دارم درباره زنایی صحبت میکنم که نیاز به سرپناه دارن

یا شوهره درست شدنی نیست و اینا نه خونه پدر دارن نه جایی که بهش پناه ببرن 

شاید درصد خیلی کمی از دخترها اجازه استقلال نداشته باشن، استقلال هم این نیست که ی دختر ی شبه تصمیم بگ ...

میگم که نمیدونین در بعصی خانواده های متعصب چه خبره که راحت میگید  

دیگه الان با وجود شبکه های اجتماعی باید دید بازتر نگاه کرد

درصد کم هست ولی ما به ۲۰درصد هم میگیم درصد کم

نه اجازه دانشگاه رفتن دارن نه کار کردن در همون خانواده پدری

یا مورد میشناسم پدرش گفته بود قبل اینکه بری دانشگاه باید ازدواج کنی وگرنه حق نداری دانشگاه بری دختر ۱۷ساله رو له نوعی وادار کردن ازدواج کنه

میگم که نمیدونین در بعصی خانواده های متعصب چه خبره که راحت میگید دیگه الان با وجود شبکه های اجتماعی ...

من خودم توو روستا بودم، توو خونواده متعصب بودم، اما هم درس خوندم هم سرکار رفتم، سال ها توو خوابگاه دانشگاه دخترایی رو دیدم که از روستایی ترین نقطه کشور اومدن دانشگاه های بزرگ، دوستایی دارم که 17 سالگی ازدواج کردن و بعد درس خوندن 

نمیگم نیست اما این دور و زمونه استقلال نشدنی نیست....