2777
2789
عنوان

اگه روزی خواستم ازدواج کنم به چیا دقت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 34 پست
دقیقا سنتی همونه که تا روز خواستگاری همو نمیبینن اینی که شما میگی رابطه زیر نطر خانواده خیلی خوبه من ...

خب نمیبینن دیگه....

معمولا ازدواج سنتی اول میرن خواستگاری و بعد مراحل آشنایی رو طی میکنن با خانواده ها

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانواده نرمال داشته باشه اهل کار باشه بددهن نباشه ویژگی های 

همسر منه خب شاید بقیه تیپ وپول قیافه این ها اولویت باشه 

برای من اول این ها مهم بودن ارتباط عاطفی برقراکردن بلد باشه همش بیخ گوش 

خانوداش نباشه 

حداقل ۸ماه رفت و آمد و صحبت

مشاوره

باهاش بیرون قرار بذار و سکوت کن و نظر نده ، ببین خودش کجا میبرتت یا چه خرجهایی می کنه، خسیسه یانه؟

اگه زیاد از پدر و مادرش و حساسیتش به اونا صحبت کرد بدون اولویتش نیستی

اصلا نپرس اهل سفر هستی یا نه؟

بپرس آخرین باری که سفر رفتی کی بوده و کجا بوده

وقتی خیلی با هم راحت شدید، یه روز کلافش کن. برای یه خرید ساده ببرش بیرون و تا میتونی بچرخونش ببین صبرش کی تموم میشه و رفتارش چیه

پارانوئید بودن رو مشاور تشخیص میده

میزان میل جنسی و سرد و گرم بودنش رو دکتر طب سنتی تشخیص میده که خییییییلی هم مهمه. اصلی ترین قسمته

اگه کوچکترین نوع وسواس مثل وسواس شستشو، قرینگی، فکری ، اعتقادی یا هررررررچیزی داره، ردش کن بی هیچ فکری چون درمان ندارد و وسواسها نهایت علاقشون به طرف مقابل نهایت زیر یکسال هست و بعد آزار و نفرت شروع میشه. 

اگه دیدی با تأخیر بهت زنگ میزنه و توباید پیش قدم شی و همیشه تو باید برنامه بدی و زیاد خودش رو تحویل میگیره ، خودشیفته هست که اینم یه بیماری بده و وسواسی ها خودشیفته هم هستند. اینم رد کن.

نجابت و پاکی رو هم از امام زمان بخواه که قابل تشخیص نیست

در کل حداقل یکسال خواستگاری و آشنایی رو کش بده و عقد نکن.بهترین راهه.‌ 

بعد ازدواج

به هیچ وجه با خانواده شوهر صمیمی نشو

به هیییییییچ وجه شکایت خانواده شوهر به شوهر نگو چون نتیجه ای به جز سردی مرد و کوچیک شدن خودت ندارن

خوب خرج کن و بپوش وبخور

همیشه خنده رو و شاد باش

آویزون نباش

مرداد از زن آویزون که مدام التماس محبت داره، زنگ نمیزنه چک می کنه، می‌پرسه دوستم داری یا نه و ...چرا محل نذاشتی و .‌..متنفرن

مستقل باش. همیشه با خودت خوش باش، همیشه میاد دنبالت