بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میترسم ب دنیا بیاد الان 🤣دوس دارم دو هفته دیگه بمونه لاقل ۳۸ ب دنیا بیاد آخه ی هفته پیش دهانه رحمم ی سانت باز شده بود
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
سلام مامانا من تازه سه ماه اولم تموم شده ولی خب دوسددارم تاپیکای اینجوریو 😁اسم نی نیاتونو چی میخوای ...
من بعد ۹ ماه هنوز انتخاب نکردیم و هیچی هم مد نظرم نیس 😁😁
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه دخترم ۳۷ ب دنیا اومد خیلی ضعیف بود و زردی شدید داشت برا همینه ک میترسم گذاشتم از اول ۳۸ هفته ورزش کنم
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40