2777
2789
عنوان

خانومایی که هفته سی و چهار بارداری هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ورزش کن خیلی من نکردم الان پشیمونم

میترسم ب دنیا بیاد الان 🤣دوس دارم دو هفته دیگه بمونه لاقل ۳۸ ب دنیا بیاد آخه ی هفته پیش دهانه رحمم ی سانت باز شده بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

ان شاالله بسلامتی و آسونی زایمان کنی گلم💖💖❤️❤️🥰

ممنونم ازت

همچنین عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

سلام مامانا من تازه سه ماه اولم تموم شده ولی خب دوسددارم تاپیکای اینجوریو 😁اسم نی نیاتونو چی میخوای ...

من بعد ۹ ماه هنوز انتخاب نکردیم و هیچی هم مد نظرم نیس 😁😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مامانا من تازه سه ماه اولم تموم شده ولی خب دوسددارم تاپیکای اینجوریو 😁اسم نی نیاتونو چی میخوای ...

بسلامتی و دلخوشی بگذرونی عزیزم 

مثل برق و باد میگذره

اسم پسرم رو محمد میزارم

من ۳۷ هفته زایمان کردم ۳۷ هفته بچه کامله نگران نباش عزیزم

آخه دخترم ۳۷ ب دنیا اومد خیلی ضعیف بود و زردی شدید داشت برا همینه ک میترسم گذاشتم از اول ۳۸ هفته ورزش کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله ب حق این ماه عزیز سال دیگه این موقع بچه ات صحیح و سالم بغلت باشه 🥰🥰

مممنونم مهربون خدا نی نی شماهم به راحتی و آسونی و سالم بیاد بغلت

میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده