2777
2789
عنوان

شوهر بی ذوق و بداخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست

قبل اینکه غذا ببری 

تعریف کن از غذات مثلا بگو یَک خورشتی برات درست کردم که بوش کنی سیر میشی با خنده 

این خودش یک نوع تلقین هست هم اخلاقش خوب میشه هم صمیمت بیشتری بینتون به وجود میاد وگرنه توهم بخوای لج کنی اون بدتر میکنه 

خودتو لوس کن وقتی 5 بعداظهر غذا میخواد بگو مثلا 

عزیزم این ساعت کی ناهار میخوره منم انقدر پام درد میکنه که نمیتونم همم چاق میشی خوب نیست یکم با شوخ طبعی بگو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ی خودشون هم رفتارش با مادرش همین بود؟! مادرش مدام گوش به زنگ بود که پسرش چه اوامری داره؟!

مادرش که اصلا دست پخت نداره.

ولی چرا خیلی لباس و کارای شوهرمو انجام میداده ، شدیدا بی مسئولیته

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید

وای چ بده مردای اینطوری عموی منم اینطوری همش سرک میکشه تو اشپزخونه رئیس بازی در میاره مامانم به زنعموم یاد داد گفت اینسری اومد گیر بده دست از کار بکش برو بشین رو مبل بگو یا جای توعه آشپزخونه یا جای من خودت درست کن بلدی مهندسی. والا آشپزخونه قلمروعه زنه مرد اونجا چی میخاد اصن

با این همه کارهاش تو نیاز هاشو تامین میکنی یانه اگر اره که مشکلت همینه

خب اوایلش انجام میدادم .

اوایل میگفتم الان میاد برم کارارو درست کنم .

بعدش میومد خونه شروع میکرد غُر زدن .

منم دیگه انجام نمیدم تا لنگ ظهر میخوابم ، میگم به هرحال منکه غُر میشنوم ، بزار حداقل واقعی باشه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید
بگو ورزش کن تا چاق نشی، روی سالادت هم خودت اگه خواستی سس بریز اگه خواستی نریز.

همش حس میکنم من براش کافی نیستم .

بخدا خسته شدم ، دلم یکم محبت میخواد

بیشتر ببینید
مادرش که اصلا دست پخت نداره.ولی چرا خیلی لباس و کارای شوهرمو انجام میداده ، شدیدا بی مسئولیته

برید مشاوره گلم، حتما برید مشاوره. حتما حتما حتما

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

روابطت با والدینت چجوریه؟! هوات رو دارن؟!

آره خوبن ، ولی از وقتی ازدواج کردم براشون عزیز شدم .

مادر و خواهرم میگن همه اینطورن ، بساز باهاش.

ولی متوجه نمیشن هر روز دارم خُرد تر میشم

بیشتر ببینید
آره خوبن ، ولی از وقتی ازدواج کردم براشون عزیز شدم .مادر و خواهرم میگن همه اینطورن ، بساز باهاش.ولی ...

نه همه اینطور نیستن گلم، برید مشاوره. بعضی مشکلات به ظاهر ناچیز و ساده هستن، ولی اگه مدتی بیشتر طول بکشن آدم از پا در میاد. «بساز باهاش» واقعا راه حل اشتباهیه که بهت دادن! 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓