2777
2789

مهمون دارم یکم عرق بیدمشک رو زیادتر ریختم بوی عرقیجات میده چه کنم البته طعمش خوبه ولی توی طعمشم طعم عرق میده. همینجوری ببرم برای میهمانام؟ نزدیک به سی نفرن

اره خیلیم باکلاسه ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلیم باکلاسه ...

عزیزم اینکه طعم عرق میده نکنه خوششون نیاد اخه ناز و پیازشون زیاده. البته تخم شربتی هم قاطی میکنم با شربت.

شیشه شربت البالو هم خریدم بنظرتون نصف لیوانا البالو بریزم نصفشو شرلت ک خودم درست کردم؟

خاک شیر بشورش قاطیش کن

تخم شربتی میخوام قاطی کنم گلم. اینکه طعم عرق میده بد نیست. اخه مهمونام اهل این چیزا زیاد نیستن. شربت البالو هم خریدم نصف لیوانا شربت خودم و نصفشو البالو بریزم؟

عزیزم اینکه طعم عرق میده نکنه خوششون نیاد اخه ناز و پیازشون زیاده. البته تخم شربتی هم قاطی میکنم با ...

بله اون نازدارا از شربت البالو میخورن

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید
تخم شربتی میخوام قاطی کنم گلم. اینکه طعم عرق میده بد نیست. اخه مهمونام اهل این چیزا زیاد نیستن. شربت ...

قاطی نکن لیوانهای آلبالو جدا بیدمشک جدا بزار داخل سینی.

آره تخم شربتی هم خوب میشه