2777
2789
عنوان

روتین خاصی تو زندگیتون دارین

218 بازدید | 18 پست

روتین خاصی دارین توی زندگیتون؟مثلا ساعت فلان بیدار شم.بعد ورزش کنم.بعد ب پوستم برسم.بعد غذا درست کنم بعد......

همینجوری تا شب

دارین اینجور چیزی؟

میشه بگید بهم اگر اره

حس میکنم نیاز دارم به اینکه یکم تغییر توی حال و هوای خودم و زندگیم بدم.حس خوب زندگی ندارم

چیکار کنم

من هستم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روتین که 

بعد از عید کارم شروع میشه 

یه هفته صبحی هستم، یه هفته بعد از ظهری 

معمولا شب‌ها غذای روز بعدمو آماده میکنم

درمورد تدریس فردام برنامه میریزم 

روزهای زوج هم غروبا باشگاه میرم 

پنجشنبه و جمعه هم تمیزکاری اساسی انجام میدم ،چون در طول هفته وقت نمی‌کنم

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

ببین من صبح از خواب که بیدار میشم صورتم رو می‌شورم صبحونه میخورم . بعد یکم میرم تو گوشی . بعد روتین پوستی میزنم منظورم همون ماسک صورته بعدش کارای دانشگاهمو انجام میدم  میرم باشگاه بعد غذا مقوی درست میکنم بعدش میرم پارک پیاده روی و دوچرخه سواری . شب هم دوباره یه ماسک صورت دیگه میزنم 

تنها روتین که مغز من حالیشه بیدار شدن بین 6 تا 7 صبحه،،، فرقی نداره شب ساعت چند بخوابم،،، روزای تعطیل بهش میگم جان هر کی دوست داری کله صبح بیدار نشو ولی حالیش نیست .... بالطبع همیشه ناهار آماده و خونه مرتبه، به کارای بیرون هم میرسم، روزی یک ساعت هم پیاده روی دارم 

تقریبا بله .شبها و صبح ها سر ساعت مشخص بیدار میشم.صبح ها ساعت ۱۱ ورزش انلاین دارم .بیشتر وقتها صبح ها غذا درست میکنم .سر ساعت حتی میان وعده و چای میخورم .حتما روزی یک ساعت فیلم میبینم اونم اخر شبهاست ...روزهای چهار شنبه فقط خونه مادرم میرم ...