2777
2789
سختتون میشه باهاش بودن چون خودخواه بودن طرف مقابلتون رفتاریه ک شما نمیتونین تحمل کنین

درسته اذیتم میکنه همچین ویژگی ای چون خودم اینجوری نیستم ولی باهاش آشنا هستم ویژگی های خوب زیادیم داره ولی اونقدر نزدیکش نشدم هنور که خودخواهیشو ببینم..تا الان دیدم فقط به بقیه کمک میکنه و دلسوزه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ی مشکل از سمت خانواده داشته ک حل شده یا ب زودی حل میشهانرژی خاصی از حس ایشون ب شما نگرفتم

عزیزم برای ازدواج منم میگی.. چجور فردیه و برای ازدواج سنتی آشنا میشم یا دوستی....فرد مورد نظرمو کی میبینم❣️

2005.1.21

نه شکی نیستخوشش میاد حال میکنه با رفتاراتون

ی چیزیو میخوام بش بگم دودلم نمیدونم بگم نگم حس شما چی میگه؟براتون آیت الکرسی خوندم عزیزدلم 💙 

خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺

ازدواجتون با ی ادم با قد معمولی موهای موج دار حدودا نمیدونم چجوری بگم😂رنگ چشماشم قهوه ای باشگاه هم ...

عزیزم به نظرت  ازدواج با همین اقای مصطفی میتونه باشه؟

اسم من هم ستایشه

چون فقط مشخصات  رو گفتی، اما نگفتی بامیشه باهاش ازدواج کرد یا ن

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

😂😂خدا رحم کنه...میام خبرشو میدم اگه چیزی شد

۹۹درصد مطمئنم اگه نامزد کنی،هم منو هم اون کاربری که سن ازدواجت رو گفته،فراموش میکنی😁😄😍🤣🤣🤣

۹۹درصد مطمئنم اگه نامزد کنی،هم منو هم اون کاربری که سن ازدواجت رو گفته،فراموش میکنی😁😄😍🤣🤣🤣

😂😂😂بر عکس خیلی حواسم جمعه هر کی هر چی گفته رو یادم می‌مونه...حالا بزار بیاد 🤣😭 

ولی سنتی دوست ندارم

😂😂😂بر عکس خیلی حواسم جمعه هر کی هر چی گفته رو یادم می‌مونه...حالا بزار بیاد 🤣😭 ولی سنتی دوست ند ...

اگه بخوای من و اون کاربر رو پیدا کنی، از تاریخچه نینی سایت پاک میشه ودیگه نمیتونی کاربری هامون رو پیداکنی😂😂😂😄😄😄