2777
2789
عنوان

چطوری اقدام کنم برا طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 33 پست

بچه ها یعنی زن درخواست طلاق بده مهریه بهش تعلق نمیگیره؟ 

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب دست بزن که جاش نمونه چجوری باید ثابت کنیم

جاش نمونه که نمیشه 

یا فیلم بتونی ظبط کنی یه دوربینایی هست اندازه عدس دیجی کالام داره فککنم  از اونا  استفاده کن

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منی

اگه دلیل قانع کننده نداشته باشه نه

این دیگه چه قانونی یه.. مثلا من شوهرم خسیسه پول بم نمیده فحش و تهمت میزنه؟ اینا کافی ین؟ 

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
این دیگه چه قانونی یه.. مثلا من شوهرم خسیسه پول بم نمیده فحش و تهمت میزنه؟ اینا کافی ین؟

میتونی درخواست نفقه کنی دیگه همون خرج و مخارج

ببین اون بحثه طلاق بود وگرنه مهریه حق زنه در هر شرایطی میتونه بگیره 

ولی طلاقو نه باید ببخشه تا طلاق بگیره

میتونی درخواست نفقه کنی دیگه همون خرج و مخارجببین اون بحثه طلاق بود وگرنه مهریه حق زنه در هر شرایطی ...

من دوتا دختر دارم میتونم درخواست نفقه خودم و دخترام رو بدم؟. بعد ببخشید شما میدونین نفقه من و دوتا دخترم حول وحوش چقد میشه؟ 

من دوتا دختر دارم میتونم درخواست نفقه خودم و دخترام رو بدم؟. بعد ببخشید شما میدونین نفقه من و دوتا د ...

اره میتونی بدی 

هزینه خیلی بستگی به خود اون قاضی داره یه نرخ معین نداره به شغل همسرتون به سن دخترا همرو دادگاه بررسی میکن پرسنت حساباتونو 

ما مثلا یه پرونده داشتیم طرف مرد انقدر اشغال بود رسید های جعلی برای مامانش خوراکی و حبوبات و گوشت و مرغ میخرید ریسدشو میاورد میزاشت تو پرونده

مام عکس یخچال خالی حتی مامور اوردیم برای بازدید خونه بعضی مردا راه نیان خیلییی میتونن اذیت کنن 

یه وکیل باید بگیری فقط دنبال کاراش

دادگاه قبول میکنه فیلمو؟سخته اون لحظه گوشی دستم نیست

تنها فیلم دلیل برای حکم دادن نیست ولی میتونه به روند پروندت خیلی کمک کنه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

اره میتونی بدی هزینه خیلی بستگی به خود اون قاضی داره یه نرخ معین نداره به شغل همسرتون به سن دخترا هم ...

ممنونم از شما که جواب میدین..ان شاالله خیر ببینین 

بعد شرمنده که ایقد سوال میپرسم.. 

شوهر من خرج خوراکی خوب میکنه ولی کلا این عبد ده تومن داد واسه سه تامون.. دخترام یکیش چهار سالشه یکیش دوسالش.. ما عادت داریم لباس محلی بخریم ولی الان تو این هشت سال فقط یه بار برام خریده.. واسه لباس و حتی دکتری بخام برم پول نمیده

ممنونم از شما که جواب میدین..ان شاالله خیر ببینین بعد شرمنده که ایقد سوال میپرسم.. شوهر من خرج خوراک ...

۱۰ تومن  داده  فکر نمیکنم دادگاه قبول کنه 

شغلشون چیه ؟

پرونده هایی که ما داریم پول لباس زیر هم به خانم نمیدن