2777
2789
عنوان

موقع ازدواج پر توقع باشید و همه چیز خوب بخواید از خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 69 پست
من پسرم و تو این سایت فعال نیستم فقط برای آشنا شدن با روحیه خانما گاهی مطالبشونو میخونم. اگه زودتر ت ...

تو راه پله های دادگاه انشاالله یه شوهر خوب پولدار مثل وکیلی قاضی گیرش میاد خوشبخت میشه چه زن‌هایی که جدا شدن و ازدواج دوم کردن و شوهراشون حسرت میخوره چرا چون زندگی دومشون فوق العادس مطمئنم زنت روزیش با تو نبوده و خدا یه در روزی فوق العاده بزاش باز میکنه مردا در حرف زرنگن در باطن زن‌ها هستن که میسوزانند

بری دادگاه جدا بشی و یه شوهر توپ کنی سگش شرف داره به موندن به نری های مثل شما 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو راه پله های دادگاه انشاالله یه شوهر خوب پولدار مثل وکیلی قاضی گیرش میاد خوشبخت میشه چه زن‌هایی که ...

معمولا مورد سو استفاده همین دو قشری که گفتی قرار میگیرن. من به واسطه شغلم آدمای کثیف تو زندگیم زیاد دیدم ولی این دو قشری که نام بردین لنگه ندارن

تو راه پله های دادگاه انشاالله یه شوهر خوب پولدار مثل وکیلی قاضی گیرش میاد خوشبخت میشه چه زن‌هایی که ...

آره نیست شوهر واستون ریخته نمیدونین فقط کدومو انتخاب کنین. اینارو باید به یکی بگی که ندونه تو این مملکت چه خبره. نود در صدتون چه مجردی چه متاهلی گرفتارین

آره نیست شوهر واستون ریخته نمیدونین فقط کدومو انتخاب کنین. اینارو باید به یکی بگی که ندونه تو این مم ...

شما چرا داری میسوزی؟آقایون خسیس و بچه ننه شدن

شمام بفرما از تاپیک‌من بیرون

معمولا مورد سو استفاده همین دو قشری که گفتی قرار میگیرن. من به واسطه شغلم آدمای کثیف تو زندگیم زیاد ...

همین آقایون به واسطه این شغلای لامصب که‌رفتارسوت بد میشه و به همه عالم و آدم شک‌دارن و خانومشون رو اذیت میکنن