2777
2789
عنوان

موقع ازدواج پر توقع باشید و همه چیز خوب بخواید از خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 69 پست
نمیدونم والا الان موقعیت فرق کرده شرایط خیلی فرق کرده همه چیز گرونه مثل قدیم دیگه نیست باید هر دو طر ...

اره اگه طرف مقابل هم انتظار نداشته باشه خوبه اون همه چس بهترین میخواست بعد برای من نمی‌گرفتند 

چرا از خانوادش بخوایم ؟ مگه با خانوادش ازدواج میکنیم وظیفه پسر هست نه خانوادش

برای بردار شوهرم خود پدرشوهرم خرج داده بود گفت برای این پسرم خرج میدم 

چون بابام همه چی خوب می‌گرفت دیگه اونا هم نمی‌گرفتند مبگفتن بزار باباش بگیره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه پدر شوهرم خودش همه رو خرج کرده خوپش گفت برای اون‌پسر همه چی خودم گرفتم برای این یکی پسرم خودم مید ...

حرف شما رو باور دارم اما پدر همسرت رو نه 

ما ۱ سال ۶ ماه خونه مادرشوهرم مستاجر بودیم، همسرم همه ی خونرو نو کرد چون داغون بود هم رهن دادیم هم اجاره 

مادر همسرم هرجا می‌نشست میگفت اینا با من زندگی میکنن ... منم خجالت میکشیدم چی بگم از این همه بی حیایی

اره والا ببخشید ولی خاک تو سرت چرا حرف آدما و بزرگا رو که میگن زنی که خرج داره ارج داره رو گوش نمیدی ...

خودم گفتم دیگه شما نگو😂

آره اول ها میگفتم نه مردا گناه دارن با این دلار و اینا درک میکردم ، دلم میسوخت که بخواد کار کنه من بخورم 

قشنگ پی بردم که مردا مثل ما نیست فکرشون 

وظیفه شونه کارکنن و. خرج کنن

مثل خر باید خرج کنن

منم همینو گفتم گفتم به پای ادمش باید باشی به خدا انقدر منو مسخره میکردن موقع دوستی مون یعنی تایم های ...

اخه مسئله همینه دیگهههههه همه اون روزایی که دارن خوبی بیش از حد میکنن فکر می‌کنن آدم مناسبشه حتی الان تو هم کارراشتباهی کردی این که خونه ماشین گرفته و یه حرف همینجوری که زده تو لایق هستی نشان دهنده این نیست تو کار خوبی کرده به چند دلیل اول اینکه من بودم میگفتم یه ماشین خونه چیه که بعد این همه سختی من لایقش باشم منی که ۱۸سالمه یبار دست نامزد مو نگرفتم نه تنها خونه ماشین داره مغازه هم داره با اینکخ تو سختی هاش کنارش نبودم باز خودمو لایق حتی هزاران برابر از این بهترا میدونم خیلی ها بودن که آماده صاحب همه چیز شدن 

تو که نری این چیزا رو به شوهرت بگی ها زشته

ولی من بودم میگفتم این همه مرد پولدارراصیل که از اول همه چی داشتن رفتن دختر گرفتن و زندگی و بپاش ریختن من لایق اونام نه خونه ماشین تو 

برای بردار شوهرم خود پدرشوهرم خرج داده بود گفت برای این پسرم خرج میدم چون بابام همه چی خوب می‌گرفت د ...

خانواده وظیفه ندارن خرجی کنن کاری هم انجام بدن از روی لطفشونه

همین جهاز دادن پدر به دخترش از روی لطف و محبته و وظیفش نیس 

سعی کن از شوهرت انتظار داشته باشی نه خانوادش 

وظیفه اون بوده که چیزایی که خواستی رو برات فراهم کنه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خودم گفتم دیگه شما نگو😂آره اول ها میگفتم نه مردا گناه دارن با این دلار و اینا درک میکردم ، دلم میسو ...

مردا گناه دارن زنا گناه ندارن ؟

آدمی که اول به فکر خودش نیست هیچ کس هم به فکرش نیست لازم نیست فکر مردا باشی همونا مردا دستشون به دهنشون برسه با اونی که تو فقیری قبولش نمیکردن میره خیانت میکنه من که کم اینجور پرونده ها ندیدم 

افرین نان پدر شیر مادر حلالت...از الان غصه داشتم که نکنه ساده باشی

اخه خود پسر هم خسیس بود

عید برام یه روسری هم نخرید گفت بابات خریده دیگه نمیخواد 

میگفت ندارم بعد ۶۰ ملیون تو‌حسابش بود

خانواده وظیفه ندارن خرجی کنن کاری هم انجام بدن از روی لطفشونههمین جهاز دادن پدر به دخترش از روی لطف ...

عزیزم خب من با اون یکی عروس چه فرقی دارم که برای اون خریدن برای من نه

اره شوهرم خودش پول داره اما خانوادش نمیزارن خرج‌کنه میگن وظیفه ما خودشون هم‌نمیگیرن خب من چیکار کنم؟وقتی نمیزارن پسر بگیره خودشونم نمیگیرن من از کی انتظار داشته باشم؟

اخه مسئله همینه دیگهههههه همه اون روزایی که دارن خوبی بیش از حد میکنن فکر می‌کنن آدم مناسبشه حتی الا ...

هیچ وقت از کارم پشیمون نشدم نخواهم شد  خودم حتی پابه پاش تشویق اش میکردم توی کار اش موفق بشه وقتی شد این ذوق دو چندان برابر شد خیلی خوشحال بودم براش 

دختر چشم دل سیری هستم کلا قانون زندگی من جوری هست که میگم خواسته هامو باید خودم بدست بیارم نه پسر مردم !

حالا همون اولم گفتم این فقط نظر منه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱