2777
2789
عنوان

موقع ازدواج پر توقع باشید و همه چیز خوب بخواید از خانواده پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شک نکن مردا جنس شون همینه به زنی که زیاد پول خرج کردن فکر میکنن چیز خاصیه و بیشتر مراقبش هستن اکثرا

دقیقا 

من توی رابطه ای ک قصدم ازدواج بود 

حتا حاضر نبودم مهریه بگیرم 

بعد آقا پسر گفت نمیخوامت حتما یه مشکلی داری که انقد با همچیم کنار اومدی

خاک تو سرم

موافق نیستم :/اعتقاد دارم باید به پای ادمش باشی اذیتش نکنی وقتی میبینی داره تلاش میکنه برای زندگیش ت ...

میدونی این حرف تو برای مردای قدر دان خوبی که الان یک درصدن درسته نه این نرهای نود و نه درصدی 

کم ندیدم پرونده هایی که زن نخورده نپوشیده جمع کرده حالا شوهر پنچاه ساله داره پولاشو خرج یه ج نده جوان میکنه 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید
پس چرا کوتاه امدی؟

من بابام خودش داشت برام همه چی خوب میگرفت

وضع مالی ما بهتر بود بابام میگفت من برای بچم دارم میزارم راه دوری نمیره و منم رعایتشونو میکردم گفتم میگیرن برام دیگه

خوب شاید همسرش براش کرده من تنها عروسی بودم که عروسیم تو تالار بود و ۶۰۰ نفر رزرو کرد جاریام بهشون ب ...

نه پدر شوهرم خودش همه رو خرج کرده خوپش گفت برای اون‌پسر همه چی خودم گرفتم برای این یکی پسرم خودم میدم 

وگرنه حقوق نامزد من بیشتر بود 

دقیقا من توی رابطه ای ک قصدم ازدواج بود حتا حاضر نبودم مهریه بگیرم بعد آقا پسر گفت نمیخوامت حتما یه ...

اره والا ببخشید ولی خاک تو سرت 

چرا حرف آدما و بزرگا رو که میگن زنی که خرج داره ارج داره رو گوش نمیدین

یا این همه مثل هست که چیزی که ساده بدست میاد ساده هم از دست میره و از هم میپاچه

یا زیاد که خوبی کنی وظیفت میشه و به چشم نمیای …..

بابا خوبی و کم توقع بودن هم حدی داره تورو نمیگم حرفم با کل دخترا هست که تعادل و رعایت نمیکنن

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید
موافق نیستم :/اعتقاد دارم باید به پای ادمش باشی اذیتش نکنی وقتی میبینی داره تلاش میکنه برای زندگیش ت ...

پدر شوهرم برای برادر شوهرم خرج کرده بود گفت برای شما هم من خرج میکنم اما برای من نه خرج نکردن

مادرشوهرم میرفت طلا و لباس می‌خرید برام کلاس میزاشت و میگفت نداریم برات هیچی بخریم 

خب عزیزم هنوزم دیر نشده که شما مثل خودشون پرو باش بگو اصلا قبول نمیکنم چرا عین غلام حلقه به گوش واسا ...

نگفتم چشم اخرا دیگه داشتیم دعوا میکردیم 

بعد جالبه نامزدم همه چی بهترین میخواست 

منم دارم تمومش میکنم

میدونی این حرف تو برای مردای قدر دان خوبی که الان یک درصدن درسته نه این نرهای نود و نه درصدی کم ندید ...

منم همینو گفتم 

گفتم به پای ادمش باید باشی به خدا انقدر منو مسخره میکردن موقع دوستی مون یعنی تایم های بود که خودم با ماشین میرفتم دنبالش از سرکار میبردمش خونه همه بهم میگفتن دیونه دختر میخوای چیکارش کنی اینو نه خونه داره نه ماشین 

ولی بالاخره اون روزا تموم شد  هم خونه گرفت هم ماشین خودش برگشت بهم گفت الان فقط تو لیاقت اینو داری کنار من باشی کسی که توی روزای سخت زندگیم بود

میگم باید دنبال ادم با ذات با اصالت باشی نه این دو هزاری ها !!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

دقیقا همینه،من اونقد گفتن نداریم خرید نکردم وبرای داماد همچیز خریدم ازبس احمق بودم،پول شیربهارادادم کابینت وکمد دیواری زد تو خونه،مجبور شدم گردنبندم رابفروشم مبل بخرم چون پول شیربهاراداده بودم اقا خرج خونه کرده بود،چپ وراست سرکوفت زدن چقد خرج خونه کرده ومبل نیوردی وطلافروختی دادی مبل،هرچی میگفتم نمیخاستن بفهمن،هرقدر توقعت رابالا ببری میگن بخور وبگشته مدارا میکنی میگن نخوردس نمیدونه بلد نیست