2777
2789
عنوان

این شخص مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست

همین که میگی حامی خانوادشه. این فردا برات میشه گریه و اشک.چون اولویت اصلی خانوادش میشن.مثلا پول اول ب اونا میده اگر تو بگی میگه دادم ب اونا یا کیهان بدم ی اونا.جهیریه پای اونه برای خواهرش اگر مجردها.ووووووووو.....‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونه نداره؟ به نظرت میتونه برات رفاه فراهم کنه؟ تحصیلات خودت چیه؟ وضع مالی خودتون؟

اره خونه حدود بک میلیارد داره منم حدود یک میلیارد دارم ولی هنوز بهش نگفتم میتونیم خونه بخریم

پنحاه و پنج

خوب اسی الان سن بالا ها همه میکشن 

اگه پسر خوبیه از دستش نده 

چون هر کسی کامل کامل نیست صدر درصد تو زندگی هر کس مشکلاتی هست

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

اره خونه حدود بک میلیارد داره منم حدود یک میلیارد دارم ولی هنوز بهش نگفتم میتونیم خونه بخریم

اگه میتونید خونه بخرید و ماشین هم که داره پس بهش فکر کن. آشنایی رو طولانی تر کن. چند وقته میشناسیش؟ 

بعد در آینده می‌رسی ب حرفم.میگی عه یادش بخیر ی خانمی می نی سایت ی حرفی زدا.من کشیدم و دیدم که میگم.

شرایطش رو میگم ببین خوبه یانه 

خودش دو تا خونه داره یکی هم داره میسازه. ماشین دوتا داره وضع مالیش خوبه یه خواهر مجرد داره ماهی 10تومن هم میده مامانش درآمدش حدود 50 تومنه از همه لحاظ عالی بدون حاشیه مستقل و اهل زندگی. به نظرت مشکلی پیش میاد؟ 

خیلیا هستن پدرشون معتاده اما خودشون نظیر ندارن 

اگ میبینی خودش این مشکلو ندارع 

با وضع مالی و اینکه حامی خانوادشه مشکلی نداری بعدا اذیت نمیشی 

ب نظرم مورد بدی نیست

ولی باید خووووب بشناسیش (در مورد همه خاستگارا ن فقط ایشون)

عزیزم ویژگی های مثبت اخلاقی که گفتین قطعی نیست هیچ کدوم خودتون بهتر میدونین پسرا بلدن قبل از ازدواج نقش بازی کنن

اینکه درآمد متوسطی داره و تازه خانوادش هم ساپورت میکنه یعنی بحران مالی جدی درآینده خواهید داشت ایشونم احتمالا حدود سی باشن بچه نیست

با توجه به سن خودتون که نزدیک سی سالتونه یه زندگی آروم و بی حاشیه میخواین و تجربه جدایی دارین

به نظرم ایشون اصلا کیس مناسب تون نیست 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿