2777
2789
عنوان

تماس جاری و حال بد من

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 77 پست
من با این جاری اصلا رابطه ندارم... کلا دوبار دیدمش... تو همین دوبار خیلی بهم احترام گذاشته وبهم گفته ...

مادرشوهرت مریضه بد هم مریضه یجوری که جلوه ات بد نشه این حرفعاش رو به همسرت برسون مادرش رو بهتر بشناسه فکر نکنه فرشته الهیه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره منم یه هفته زودتر میشدم الان درد دارم امروز فردا بشم اما زودتر نشدم

میشه یه پست جدا بزنید در مورد پریودتون حرف بزنزد 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
مادرشوهر من همینه ..حتی نمیزاره کسی شماره کسی دیگه را داشته باشه ..ما جاری ها حتی خونه مادرشوهر کنار ...

مادر شوهر من خیلی خیلی ادم عجیبیه یه عالمه حرف وکلمه درموردش تو ذهنم بود نمیدونستم چه جور بیان کنم.. امروز جاریم زنگ زد همه او کلماتو خیلی راحت گفت 

یه ادمی که حرفای بی ارزش و چرت و پرت میگه درمورد خونه فلانی میوه فلان مدل اورد.. چرا حلوا پختی سفیده مثل ترکا حلوا پختی.. چرا مرغتو خورد نکردی.. اینقدر حرفای چرت و پرت میزنه دخالت میکنه اخرشم دنیا ادعا داره.. 

مادرشوهرت مریضه بد هم مریضه یجوری که جلوه ات بد نشه این حرفعاش رو به همسرت برسون مادرش رو بهتر بشناس ...

شوهرمم اخه لنگه ننه شه.. اونم مریضه.. من امنیت روانی ندارم.. اگه اون یه کم پشتم بود اینا همه جا منو خراب نمیکردن اخه

مادر شوهر من خیلی خیلی ادم عجیبیه یه عالمه حرف وکلمه درموردش تو ذهنم بود نمیدونستم چه جور بیان کنم.. ...

آخ آخ ...

من که خدا را شکر دیگه خونشون نمیرم. 

ولی سالهای زیادی منو اذیت کرد...که تو ذهنم مونده 

خواستم بگم ترسیدم ناراحت بشن.. ممنون از تذکرتون بانو

زیادی ادمها رو رعایت میکنی

ادمهای بی ملاحظه رو رعایت نکن

شوهرمم اخه لنگه ننه شه.. اونم مریضه.. من امنیت روانی ندارم.. اگه اون یه کم پشتم بود اینا همه جا منو ...

متاسفم مشکل بزرگت شوهرته مادرش که بیرون خونه اس  

اگه میتونییا رامش کن یا بترسونش یه جوری که رییس خونه باشی منتها خیلی کار سختیه

خوب طلاق راهش نیست کلا ارتباط با مادرشوهر کم شه

عروس نره.. تلفن اختراع شده واسه همین ادما.. هردقه تلفن دستشه 

زنگ بزنه خواب باشم.. جواب ندم گوشی سایلنت باشه درکسری از ثانیه زنگ میزنه شوهرم چرا زنت جواب نمیده.. دلم شکست.. لعنتی شاید رفتم حمام دسشویی.. شاید مردم.. شوهرمم زنگ میزنه مامانم زنگ زد چرا جواب ندادی دلم میخاد جررر بدم این طایفه رو

متاسفم مشکل بزرگت شوهرته مادرش که بیرون خونه اس اگه میتونییا رامش کن یا بترسونش یه جوری که رییس خون ...

خدا نگذره ازشون.. خستم کردن.. دوریم ولی دائم درحال ارسال گزارشن... کاش یه چیزی بشه قهرکنن دوناه نفس بکشم من