2777
2789
عنوان

با مطلب های زناشویی خوندنم ریدم به زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 40 پست

بی ادب

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از این داستانا ک ب خاننای هم دیگه یا ب شوهرای هم دیگه نظر دارن؟

اینجا نمیتونم بگم خوب نبود آخه نمی‌دونستم ناراحت بشع نه چیزهای خیلی بدی نبود ولی خب حرفای بد داشت دیگه بهشم میگفتم بهم لذت میده خیلی

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋
همراهی میکرد باهات؟

ارع اصلا نشون نمیداد که ناراحته و نخونم این حرفا و حتی خودش رو‌ خوشحال نشون میداد ولی دیدم کم کم رفتاراشو وطرز فکرش راجبم تغییر کرد الانم بخاطر بددلی هاش و حساسیت های احتمال داره جدا بشم ازش 

همراهی میکرد باهات؟

نمیتونم حالتم رو برات توصیف کنم خیلی سخته میلم زیاد بود همراه با افسردگی این مطالب خیلی برام لذت داشت و بهش میگفتم ولی واقعا دوسش داشتم وقصد خیانت نداشتم ولی اون راجبم بد فکر کرد

نمیتونم حالتم رو برات توصیف کنم خیلی سخته میلم زیاد بود همراه با افسردگی این مطالب خیلی برام لذت داش ...

باهاش صحبت کن ایشالا ک حرفتو قبول میکنه و میدونه ک شمام باهاش صداقت داری

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
باهاش صحبت کن ایشالا ک حرفتو قبول میکنه و میدونه ک شمام باهاش صداقت داری

بددل بددل فایده ای ندارع

معنی لبخندشوهرتوفقط من میفهمم وقتایی که آرامش قبل طوفانم این شکلی لبخندمیزنم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

حالا ک کار از کار گذشته دیگه سعی کن بهانه ندی دستش جلوش زیاد با گوشیت ور نرو بذار فکر کنه به خودت اومدی سعی کن بعضی چیزا که رو اخلاقش تاثیر منفی دارن انجام ندی بهش آرامش بده بهش وقت بده به خودش بیاد باور کن مرد ها هم تشنه لبخند و مهربونی خانمشون هستن ... با بحث و التماس و خواهش چیزی درست نمیشه صبور باش به خدا پناه ببر انشالله مشکلت حل میشه اون مطالب دیگه نخون اونا شیطانی هستن و تو رو وسوسه میکنن و برکت از زندگیت میبرن