2777
2789
من پسرم از سن۱۲سالگی کار میکنم الان۲۲۰میلیون پول نقد دارم و اره چرا ازدواج نکنم سعی میکنم تا ۴سال دی ...

دمت گرم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شرایط اقتصادی همیشه گل بلبل نبوده والا پدرمادرای اکثرمون از صفر شروع کردن البته منکر این نمیشم حداقل ...

مامان و بابای من وقتی سال ۶۶ ازدواج کردن هیچی نداشتن

بعد دو سه سال خونه و ماشین و... خریدن

الان سال ۱۴۰۴ شما اگر پول خرید خونه رو نداشته باشی تا ۳۰سال اینده هم نمیتونی خونه بخری با این تورم

با این گرونی ازدواج بدبختی محضه

من اینجا به خاطر اینکه گاهی نظرات مخالف میدم مورد اتهام قرار گرفتم حتی یادمه یک کاربر بهم گفت اگر اینجا پیشم بودی سیلی میزدم توی گوشت با اینکه من توی مخالفت هام ابدا به کسی یا قومیتی توهین نکردم و همیشه با احترام صحبت کردم 🌸ممکنه گاهی وقتا ازتون سوالات عجیب و چالشی بپرسم ، حالا دلیلش ؟دوست دارم واکنش های اجتماعی رو ببینم ... مثلا تو یک تاپیک در مورد دختریکه به مادر یک پسر توهین کرده بودو توسط همون پسر مورد تعرض قرار گرفت بود، فقط یک جمله کامنت گذاشتم ، چرا اون دختر به مادر اون پسر توهین کرد؟ دقیقا میخواستم بودنم واکنش مردم نسبت به این رفتار چیه و خیلی هم مودبانه جواب گرفتم ! دقیقا همینجا بود که اون کاربر گفت اگر جلوم بودی میزدم تو گوشت تا دیگه از متجاوز دفاع نکنی! مهم نیست... به هر حال وقتی که من سوال چالشی میپرسم که ذهن مردمو درگیر کنه باید جنبه انتقاد پذیری هم داشته باشم ولی محترمانه از پس اون کاربر هم براومدم😌 خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید

اینا ک گفتن دختر دم دستی و هرز زیاده اینجور نیست اتفاقن دخترا اگاه شدن ب شدت پسر سینگل اویزون زیاده من هفته ای پنج پیشنهاد ازین پسرا ک معلومه اهل زندگی نیستن دارم مشخصه دخترا دیگ بهشون پا نمیدن بسکه زیاد شدن

بله با یه دختر چشم و دل سیر و با اصالت ازدواج میکردم 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
اتفاقا چون عاقله ازدواج نمی کنه

چرا ازدواج باید غیرعقلانی باشه؟ اون هم برای پسری که خونه داره ماشین داره ویلا داره، قطعا سنش هم پایین نیست که این همه دارایی داره.

یعنی اونی که ازدواج‌ میکنه عاقل نیست؟! اتفاقا عاقله. میدونه هیچ چیزی جای خانواده رو نمیگیره.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
چند درصد پسرا همه اینها را دارند به نظرت نیاز جنسی پس چی

من مثل دخترهای دیگه خواستگارانی داشتم و دارم

اما تا به حال از یکیشون، حتی از یکیشونم نپرسیدم خونه داری یا نه

ماشین داری یا نه

خودمو گذاشتم جای یه پسر جوون و دیدم انتظار زیادی که خونه و... داشته باشه. پدر مادر خودمم اول ازدواج چیزی نداشتن

اما برام مهمه که پاک هست یا نه، خدا تو زندگیش واقعا هست یا نه

بعدشم جنم کار کردن داره و مرد زندگی هست یا نه

کسی که بخواد با معیارهای مادی پیش بره یا نمیتونه ازدواج‌کنه یا اگرم ازدواج کرد نمیتونه طعم خوشبختی رو بچشه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
من مثل دخترهای دیگه خواستگارانی داشتم و دارماما تا به حال از یکیشون، حتی از یکیشونم نپرسیدم خونه دار ...

عزیزم ممکنه درخواست دوستی بنده رو قبول کنید؟

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
عزیزم ممکنه درخواست دوستی بنده رو قبول کنید؟

سلام بله ولی درخواست دوستی ندادید

بیشتر ببینید