2777
2789
عنوان

سرم ویتامین سی اجباریه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست
مطمئنید به ویتامین سی حساس نیستین؟؟چون ویتامین سی به همه پوستا نمیسازه جوش میزنین .ویتامین سی گارنیر ...

اب لیمو عسل میزدم جوش نمیزدم

ویتالایر فوم شست و شو حاوی ویتامین سی رو میزنم یک هفته هست 

اینقدر شیرینی خوردم وسط ابرو و داخل ابرو امروز هم روی صورتم قرمز شد دردناکه نمیدونم جوشه یا نه اصلا واسه شیرینی هست یا چیز دیگه نمیدونم 

میسلار گارنیر 

فوم ویتالایر حاوی ویتامین سی

تونر ژنو قرمزه

مرطوب کننده سیمپل

حساسه پوستم جوش میزنه اینا خوبن؟ ویتامین سی گارنیر هم اضافه کنم روشن شم؟ اگه ویتامین سی بگیرم دیگه دیگه لازم نیست تونر زنو قرمز بگیرم ابی بگیرم که آبرسانی کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب لیمو عسل میزدم جوش نمیزدمویتالایر فوم شست و شو حاوی ویتامین سی رو میزنم یک هفته هست اینقدر شیرینی ...

نه دیگه ویتامین سی کافیه .تونر رو نزنید بهتره عزیزم . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

قیمت مناسب سراغ دارین عزیزم؟ که عالی باشه و واقعا روشن کنه و جوش نزنه

گارنیر قیمت مناسبه چون الان ویتامین سی های خوب مثل اینکی لیست و بیوتی اف و اوردینری ۲ و نیم به بالا هستن .

یکم قیمت پایین تر فقط سرم ویتامین سی ژنوبایوتیک خوبه که تاثیر داره بقیشون درصد خوب ندارن یا روشن نمیکنن یا حساسیت میارن.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نه دیگه ویتامین سی کافیه .تونر رو نزنید بهتره عزیزم .

تونر ژنو ابرسان بگیرم عزیزم؟ خیلی اسمشو شنیدم عاشقش شدم🤭

پس ویتامین سی گارنیر حتما میگیرم مرسی عزیزم 

فقط اینکه چطوری استفاده کنم؟ بعد از فوم و تونر و میسلار بزنم بعدش مرطوب کنندا بزنم؟ صبح قبل ضدآفتاب درماتیپیک بزنم؟

تونر ژنو ابرسان بگیرم عزیزم؟ خیلی اسمشو شنیدم عاشقش شدم🤭پس ویتامین سی گارنیر حتما میگیرم مرسی عزیزم ...

اگه واقعا سلامت پوستتون براتون مهمه نه نگیرید .

اگه برای فقط شلوغی روتین و زیبایی پکیجش میخواین بله بگیرید .

اول میسلار بعدش شوینده بعد سرم بعد مرطوب کننده بعد ضدافتاب .

ضدافتاب درماتیپیک محافظت نداره شما که میخواین ویتامین سی بزنید باید ضدافتاب با محافظت بالا داشته باشید چون در کنار ویتامین سی محافظت پوست و تمدید ضدافتاب هر ۲ ساعت خیلی مهمه که پوست حساس نشه و سددفاعی تخریب نشه .

فکر کنم قبلا بهتون ضدافتاب خوب پیشنهاد داده بودم .

حدود ۸۰۰

وویتامین سی بعد باید تو خونه ضدآفتاب بزنم 

اگه همون تونر روشن کننده ژنو رو بگیرم به جای ویتامین سی تاثیر میزاره روشن میکنه؟ نوشته بود ملانین رو کاهش میده

وویتامین سی بعد باید تو خونه ضدآفتاب بزنم اگه همون تونر روشن کننده ژنو رو بگیرم به جای ویتامین سی تا ...

بله هر ۲ ساعت هم تمدید بشه . بیرنگ بزنید .

تونر و سرم کاملا تاثیرشون متفاوت هست . تاثیر داره ولی کاملا هدفش متفاوته .

اگه واقعا سلامت پوستتون براتون مهمه نه نگیرید .اگه برای فقط شلوغی روتین و زیبایی پکیجش میخواین بله ب ...

مرسی عزیزم 

اره لافارر میخواستم بگیرم ۶۰۰ بود درماتیپک ۴۰۰ بود گرفتم امتحانش کنم 

بازم مرسی عزیزم

گارنیر قیمت مناسبه چون الان ویتامین سی های خوب مثل اینکی لیست و بیوتی اف و اوردینری ۲ و نیم به بالا ...

پس برای شروع ویتامین سی نمیزنم همونا کافیه؟ میسلار و تونر و فوم؟ 

خود تونر روشن میکنه؟ رنگ ابی ژنو رو میخوام بگیرم ابرسانی داره با مرطوب کننده سیمپل