2777
2789
عنوان

کیا خودشون ماشین شخصی خودشون رو دارند نه مال پدر یا شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 46 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا. مال شماست من حتی دوچرخه هم ندارم🤣

گیخ ی ایشالا

من یا مدت هر چی  داشتم ریز ریز  طلا خریدم

وام ورداشتم طلا خ یدم.طلای  دست ۲  که ارزون باشه

اصلا هدفم ماشین بود.میخاستم مال من باشه

طلا که گرون شد فروختمش  و یه ماشین از دیوار پیدا کردیم.دیگه معاینه و این چیزا طی شد و قبل عید قولنامه کردیم

بعد تعطیلی  هم میریم برا پلاک و سند و این چیزا

من ی الاغ شخصی دارم😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید

من و شوهرم یدونه کوییک داریم باهم استفاده میکنیم 

اینم بگم دینمون درومد تا خریدم هزار جور قرض و وام تموم حقوق شوهرم میرفت جای بدهی ما با یارانه چرخوندیم یکسال زندگیو خودم یه مدت اژانس همسایه هارو میبردم میاوردم تا خرجیمون دربیاد خیلی سخته

شوهرم خریده برام هدیه سر عقد 

اما خب استفاده ای نمیشه

چون با خودش میرم بیرون همیشه

مگر مسافرت کاری باشه بخوام برم تا خونه مامانم اینا 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم تیبا دارم مدلش 401 قیمتم 400 تومنه 

با ساده تر شروع کن لازم نیست بری رو ماشین چند میلیاردی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
😂😂😂😂😂😂واح چه حسود.مثله فامیلای ما دختر خالم ماشین گرفت همه داشتند از حسادت می‌ ترکیدند و حتی ی ...

حسود میگم‌ حسود میشنوی ها،به خدا ما هیچی نداریم بعد ده سال ،شوهرم یا خرج خونه باباشو داده ،یا پولشو خوردن تو کار یا نوسان بازار و گرون شدن جنس عقبش انداخته،یا کلاشو برداشته بودن تو مجردی هنوز تاوان چکای قدیمیشو  میداد،پدرم دراومده با سیلی صورتمو سرخ کردم،یه گرم طلا یه حلقه ندارم،مسافرت برام ادزوست،تو خونه های قدیمی مزخرف مستاجرم ،یه مبل نمیتونم عوض کنم هر چیم از ارث مادرم تا حالا دستم رسیده تو خونه شوهره خرج کردم،باز حسادت و حرف مفت و رفتارهای زننده دارن نکبتا

ما ۲۰۶ فروختیم دعا کنید بتونیم تا گرون نشده بخریم خیلی سخته بدون ماشین درکت می‌کنم 

شما هم از کم شروع کنید ایشالا از دنا بالاتر میخرید 

بخایم جایی بریم با ماشینشون مادر شوهرم در جا بامبول در میاره