2777
2789
عنوان

جاریم از گروه حذفم کرد

557 بازدید | 39 پست

خدا میدونه چقد ادم حرص درار و بی منطقیه 

مهمونی خونه خواهر شوهرم بودیم بچم اومدپیشم گفت مامان گوشیتو بده ک این جاری از خدا بی خبرمم با اون ابروهای شیطونی و موهای رنگ اسهال بچه دو روزه چشای قلمبشو چپ کرد و با لبای شتری و خط لبایی که نیم میلی متر  از دماغ کج با سوراخای نا متقارن فاصله داشت  گفت که پدر و مادر ک گوشی دست نگیرن بچه هم گوشی دست نمیگیره 

چقد بدم اومد ازش دوس داشتم با اون متر خیاطیم خفش کمم و اون دهنشو بذارم لای چرخ خیاطی و بهم بدوزم

تازه دیدم تو گروهم حذفم کرده 

تووو تو دکتری؟ تو تنها مقامی ک داشتی همین مدیریت گروه بوده😏😏

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لعنت بهت 😄

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

نمیری دخترررر😂😂

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
بیشتر ببینید