2777
2789
عنوان

خاهرم با عشقش تلفنی حرف زد رو بلندگو بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 105 پست
خب خاهرمم میگ حالا حالا ها که نمیخایم ما ازدواج کنیم چندسال دیگ ازدواج میکنیم

عسلم خواهرت مطمئنه ک پسر ۱۷ ساله تا ب سن ازدواج برسه هزاربار نظر سلیقه و دیدگاه و معیاراش عوض نمیشه؟

میدونه پسرا تا ۲۵ سالگی مدام نظر عوض میکنن؟؟

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب الانم به پسره مامانش خیلی میگه ترکش کن ولی حرف گوش نمیده چرا میگی بعد سربازی گوش میده شاید نداد

چون پسره بلوغش کامل نشده یکم که پخته بشه عقلش میاد سرجاش و خواهرتو ول میکنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

۱۷ سال؟!!! 

عذرخواهی میکنم ولی... احیانا خواهرتون سرش به جایی برنخورده؟  این بابا حتی شغل اینده ش هم هنوز معلوم نیست اونوقت میاد پشت تلفن عصبانی هم میشه؟! 

این رابطه سمه...  ب خواهرت بگو پسربچه۱۷ ساله با یک نفر نمیپره ها از ما گفتن

این اکانت دست ۲ نفره
رل من چی الان ۲۵هست خودمم ۲۲

اون اگه رفتارش عاقلانست یعنی دیگه به بلوغ رسیده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

اندر عجایب سایت 

نه به دخترایی که همسن خواهر شما خواستار مرد سن بالان

نه به خواهر شما که اوقاتشو با پسر بچه میگذرونه

افراط تفریط اینجا موج میزنه 

تناسب براشون بی معنا

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

من رلم ۲۵هست نظر عوض نمیکنه ؟

۲۵ سالگی با ۱۷ سالگی فرق میکنه خییییلی کم پیش میاد ی مرد توو ۲۵ سالگی پشیمون شه مگر اینکه اختلافات رو در نظر بگیره یا هدفش از دوستی ازدواج نباشه

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...