2777
2789
عنوان

فکر کنم شوهرم بد دله

108 بازدید | 14 پست

سلام به ها عیدتون مبارک باشه 

فکر کنم شوهرم بد دله من چون رسته ای که درس میخونم عملیه باید برای هر کاری که میکنم تایید استاد رو بگیرم اگه تایید نده و کاره خودمو بکنم احتمال داره آخر ترم بیوفتم درسم رو منم ترم آخرم استاد هم گفته ایام عید تو پیویم کارا رو بفرستین تا ببینم استاده هم نزدیک ۴۵ یا ۵۰ سالشه ینی قیافش اینجوریه بعد من کارمو فرستادم برام وویس فرستاد که اینجوری کن اونجوری کن خوب میشه همه رو به اسم کوچیک صدا میزنه دختر و پسر هم نداره منم به اسمم صدا زد بعد تو پیام هامم فقط از این استیکر استفاده کردم🙏☘️🥲😔 بیشتر نبوده الان شوهرم قهر کرده چرا گل فرستادی چرا شکلک فرستادی بنظرتون من کاره بدی کردم یا شوهرم خیلی حساسه

بگو اون برگه نه گل اول فرق بین خار و گل و یاد بگیر بعد غیرتی شو واسه من 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معماری می‌خونی ؟ نه اون گلی هم که فرستادی تو اداره ها کارمند خانم و آقا برای هم می‌فرستن و کسی برداش ...

اره 

آخه هی میگفت ناراحتم اینجوری صدات میزنه هرچی توضیح میدادم یچیزی میگفت تقصیر من چیه استاده اینجوری صدا میزنه همه رو آخرش گوشیمو آوردم گفتم ببین هیچی نیست باز گیر داد به استیکر ها 

بگو اون برگه نه گل اول فرق بین خار و گل و یاد بگیر بعد غیرتی شو واسه من

میگه تو چرا اصن استیکر فرستادی بخدا یه رفتارهایی میکنه مال عهد بوقه بهشم میگی یکم فکرت رو باز کن بروز شو ناراحت میشه میگه من خیلی بروزم جامعه خرابه و.. ازین دری وری ها 

خب اون ۲تا شکلک احساسات هستن...تو چرا باید برا استادت احساساتی بشی

من صدتا کار فرستادم تایید نشو این آخری رو فرستادم گفتم بخدا خیلی زحمت کشیدم لطفا تایید کنید 😔 اینم گذاشتم 

اون یکی هم چون ۸ تا موضوع بود یادم رفته بود گفتم لطف میکنین دوباره توضیح بدین اینقدر درگیر آن کار شدم اونا رو یادم رفته🥲

این دوتا هم واسه تشکر فرستادم☘️🙏