2777
2789
عنوان

ماهی شمال چرا مزه اب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 26 پست

من هر دو ماهى رو دوست دارم 

ماهى سفيد چرب تر و ماهى هاى جنوب خشك تر 

ولى خوب مزه آب نميده و ماهى جنوب كلا خوشمزه است 

و بو هم نسبت به ماهى شمال صفر 

شايد ماهى جنوب نيست 

چون اصلا ماهى جنوب مزه آب و كلا بو نميده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون شمال درواقع دریاچه هست ولی جنوب دریاست .ماهی دریا رو با دریاچه نمیشه مقایسه کرد

البته ناگفته نماند خزر ماهی خاویار داره که ارزشش طلاست

عزیزم روش طبخ ماهی شمال هم مهمه

من خودم ماهی جنوب خیلی دوست دارم ولی ماهی شمال هم خوش مزه‌ست واقعا 

با افتخار دختر ایرانم...💚
اسی شکم پر درست کنی ماهیو به روش ما شمالیا هم خیلییی خوش مزه میشه

تو جنوب همه جوره ماهی هست مخصوص یک درست کردنی سرخ میکنن رو تابه تو قلیه میریزن با خورشت درست میکنن سرخ میکنن عادی یا کلی ادویه میزنن کبابی اصلا هزارکار

ولی ماهی شمال ترفند داره و گرنه بی مزه در میاد

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

من از بس ماهی جنوب خوردم از هر ماهی خوشم نمیاد

روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.می‌دانم.

تو جنوب همه جوره ماهی هست مخصوص یک درست کردنی سرخ میکنن رو تابه تو قلیه میریزن با خورشت درست میکنن س ...

ماهی جنوب زیاد خوردم اتفاقا ماهی جنوبم ترفند داره خود جنوبیا بلدن خوب درست کنن وگرنه بوش خیلی آزاردهنده میشه 

ماهی شمالم دقیقا همینه ما شکم پر درست می کنیم خیلی خوب میشه 

غذاهای دریایی کلا روش پختشون خیلی مهمه تو مزه‌شون

با افتخار دختر ایرانم...💚