2777
2789
عنوان

دوستان اختلاف سنی چهارده ساله برای ازدواج شما به من حق میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 55 پست

من ۱۳سال ازش کوچیکترم تقرببادستش بدهنش میرسیدک خاستمش ولی واقعاخوب نیس اختلاف سنی بیشتر ۵سال یا۶ بهترینه بقیش بدردنیمخوره من الان جوونم و امااون پیریش داره ب جشم میادومن خیلی ازردم ولی خب عاشقیم اون خیلی بخودش میرسه ک جوون بنظربیادولی تاکی اخه

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید
ببخشید ایشون از شرایط ازدواج به جز اون هیچی نداره احتمالااگه اونم داشته باشه🤭

اره😂😂

به نطر من ۳۴ سن باید خیلی چیزا می‌داشت فقط پراید رو خودش تونسته بخره مغازه هم با پول باباش گرفته

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹  خدایا تو شاهدی برای همه چی خودت درست کن 🌱🤍   درخواست دوستی نداریم آقا🙃                                          امروز ازهم گسستم. اگر بال و پرشکستم و به پرتگاه غم رسیده‌ گام های من،چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتمو،

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خاله من با شوهرش ۱۵ سال اختلاف سنی دارن وای شوهرش مولتی میلیارده خیلیم آدم حسابی و مودب و با شخصیته . همیشه هم در حال گردش و تفریح و خرید و خوش گذرونی . سالی ۳ ۴ تا سفر خارجی ک خیلی عادیه براش . شوهرشم خیلی آقاست . به قیافه اش هم نمیخوره الان۵۰ ساله باشه. تو دورهمی و مهمونی ها آنقدر خوش میگذره با این آدم حس میکنی با بچه ۱۵ ۱۶ ساله طرفی . سن پدر منو داره ولی هممون دوسش داریم 

با این همه اختلاف سنی باید یه اپشنی داشته باشه ک دلتو راضی کنی دیگه . نه قیافه اش ب دلن میشینه نه پول داره نه خونه . زندگی زوری میشه مگه

اگه سی سالت بود میشد روش فکر کرد ولی تو سنت پایینه هنوز خیلی وقت داری الان جلوی مادرت وایسا بعدا یه عمر زندگی نخواسته رو تحمل نکنی بری تو زندگی پشیمون بشی مادرت اجازه ی طلاق هم بهت نمیده پس الان حرفشو گوش نده حتی اگه کتکت بزنه 

نه اصلا قبول نکنی 

سنش که افتضاحه هزارتا کار کرده تفریحاشو کرده تازه به فکر زن گرفتن افتاده

وضع مالیشم افتضاحه

اصلا قبول نکنی که خودتو بدبخت میکنی بزار حرف بزنن گوش نکن خدا یه بهتر میزاره سر  راهت دهن همه بسته میشه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

سن که خیلی مهم نیس من این اختلاف سنی رو اطرافم دیدم به مشگل نخوردن ولی خب به قول خودت تو سن ۳۴ سالگی یه پراید داره نشون میده تا این سن خیلی سر به هوا بوده حالا ما که نمیشناسیمش ولی خب داشته چی کار میکر‌ده خدا عالمه 

بعلاوه اینکه به دلت اصلا نشسته این یعنی اینکه از اول رابطه اون کشش فیزیکی اصلا ایجاد نشده ممکنه بعدهام نشه 

و اینکه سنت خیلی کمه ۲۰ واقعا خیلی زوده برای ازدواج اصلا استرس اینو نداشته باش که آدم قرارع تموم بشه و تو یه نفر قراره تنها بمونی پس از ترس تنهایی تن به ازدواج با هر کسی بدی 

اونقدر پیشرفت کن که مطمین باشی حتما یه فرد لایق و مناسب پیدا میکنی 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
منم میگم دیگه مامانم کلید کرده آدم خوبیه چون بابام اخلاق نداره فقط میگه اخلاق داشته باشه بابای من اخ ...

من دوستم ۱۳سال تفاوت سنی داره با شوهرش 

ولی شوهرش گاراژ داره و خیلی زیاد وضع مالیش خوبه 

جدا ازاینکه دستت پای دوستمو طلا گرفته و همیشه بهترین چیزا وگرونترین چیزا رو براش خریده فوقالعاده لوسش کرده 😍

عینهو ی دختربچه ناز وگوگولی باهاش برخورد میکنه گذاشتشه تو پر قو صدالله اکبر   

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

با طناب مادر گرامی نرو تو چاه

سفت و سخت وایسا بگو نه جا نزن

آینده و جوونیت تباه نکن

این آقا به چ جرأتی اومده خواستگاری شما عجیبه تقریبا جا پدر شماست

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ببخشید ایشون از شرایط ازدواج به جز اون هیچی نداره احتمالااگه اونم داشته باشه🤭

منم با اختلاف سنی ۱۲ ازدواج کردم

۱۷ سال پیش اون موقع ۲۱ ساله بودم ، خیلی هم عالی و تا حالا شکر خدا مشکلی از نظر سنی واسمون پیش نیومده

بستگی داره به طرفت

چه بسا پسران ۲۵یا ۲۶ ساله ای که زندگی کردن و همسر داری بلد نیستن...

ببخشید ولی متنت رو نخوندم راستیتش،

ولی در مورد اختلاف سنی بگم که سن فقط یه عدده

من زوج خوشبخت با اختلاف سنی ۲۷ سال هم دیدم،

ولی خب،پول اقا باعث خوشبختیشون شده بود😅

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

اين مادرا عقل خودشون كامل نيست ميخوان دختر شوهر بدن والا هدفى جز شوهر و بچه ندارن 

قوى باش از مادرت نترس بگو بياد من برم تو اتاق به پسر ميگم نظرم منفى حالا خودت ميدونى 

اگه وضع مالیش بهتر بود میشد روش فکر کنی ولی خب اینطوری ارزش نداره چهره ش دقیقا مطابق سنشه یا جوونتر ...

مطبق سن

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹  خدایا تو شاهدی برای همه چی خودت درست کن 🌱🤍   درخواست دوستی نداریم آقا🙃                                          امروز ازهم گسستم. اگر بال و پرشکستم و به پرتگاه غم رسیده‌ گام های من،چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتمو،

بیشتر ببینید
حالا سنشو فاکتور بگیریم عملا آس و پاسه مامانت به چیش دل خوش کرده؟

به اخلاقش 😂

بیشتر ببینید