2777
2789

الان دخترای خوب خودشون سر کله شون پیدا میشه😁

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو نمیخوایم بسپریم خودش انتخاب کنه. میخوایم یک دختر نجیب تحصیلکرده و خوشکل و خانواده دار دار براش پیدا کنیم که یک عمرش رو کنارش با آرامش سپری کنه. گفتیم با شما صحبت کنیم ببینیم میتونید تو این راه کمک و راهنمامون باشید.

خودش باید انتخاب کنه

از معرف متنفرم

من اینجا به خاطر اینکه گاهی نظرات مخالف میدم مورد اتهام قرار گرفتم حتی یادمه یک کاربر بهم گفت اگر اینجا پیشم بودی سیلی میزدم توی گوشت با اینکه من توی مخالفت هام ابدا به کسی یا قومیتی توهین نکردم و همیشه با احترام صحبت کردم 🌸ممکنه گاهی وقتا ازتون سوالات عجیب و چالشی بپرسم ، حالا دلیلش ؟دوست دارم واکنش های اجتماعی رو ببینم ... مثلا تو یک تاپیک در مورد دختریکه به مادر یک پسر توهین کرده بودو توسط همون پسر مورد تعرض قرار گرفت بود، فقط یک جمله کامنت گذاشتم ، چرا اون دختر به مادر اون پسر توهین کرد؟ دقیقا میخواستم بودنم واکنش مردم نسبت به این رفتار چیه و خیلی هم مودبانه جواب گرفتم ! دقیقا همینجا بود که اون کاربر گفت اگر جلوم بودی میزدم تو گوشت تا دیگه از متجاوز دفاع نکنی! مهم نیست... به هر حال وقتی که من سوال چالشی میپرسم که ذهن مردمو درگیر کنه باید جنبه انتقاد پذیری هم داشته باشم ولی محترمانه از پس اون کاربر هم براومدم😌 خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید

اولش ملاکای داداشتو بهش بگو ک الکی وقت کسی رونگیرین مایبار به یه خانمی گفتیم دخترخوب سراغ نداری وقتی رفتیم دخترخوبی بود خونوادشم عالی ولی خیلی مذهبی بودمثلا میگفت من اصلا عروسی نمیرم واینکه قبلا طلاق گرفته بود و اون طرف این چیزای به این مهمیو نگفته بود خیلی ناراحت شدم ک الکی رفتیم خونشون

حالا که به سلامتی دنبال دختر هستین دیگه این مکالمه باید برات عادت بشه😅

اول یه توضیحی درباره شرایطت داداشت بگو بعدم باید بدونی چطور دختری مد نظرشه چون احتمالا ازت می‌پرسه که معرفی کنه.

ازنظر سن، کلیات ظاهری، تحصیل و شغل، مذهبی و محجبه بودن یا نبودن و...

اول سلام احوال پرسی کن بعد بگو به سلامتی آقا (....) دیگه فلان قدر سالش شده فلان جا هم مشغول کاره گفتیم براش آستین بالا بزنیم

اگر دختر خوبی می‌شناسید خانواده دار و... (همون ویژگی‌هایی که مهمه براتون)  ممنون می‌شیم با  نی خیر بشید معرفی کنید.

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40